IZ o netoleranciji i islamofobiji
0
Dodik i Hadžiomerović najčešća imena u Izvještaju
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovaj izvještaj nije nikakva novost jer ko god i malo prati šta se dešava oko njega mogao je sve ovo primijetiti. Druga je stvar subjektivnost pa neko ko ne voli IZ iz različitih razloga će podržati stavove onih koji su širili averziju prema muslimanima ili njihovim vjerskim liderima ili..., ali to su samo obična opravdanja koja se mogu različito farbati, ali i dalje ostaju to što jesu, a li ne i suština. IZ je kičma naroda koji želi da Bosna opstane i kada nije bilo Matice bosanske dok su postojale srpske i hrvatske IZ je odrađivala taj dio posla i zato mnogima smeta. A što je ne vole i ateisti u Bošnjaka i to je shvatljivo, ali nije prirodno.
hvala bogu da iz konacno radi nesto korisno. u ovoj zemlji ako si vjernik , to se podrazumjeva da svaki seljak koji je tek sljego u grad moze pljuvati po tebi, jer valjda konta da je to moderno.
Nakon govora r.eisa C.erića, prijete mi otmicom i silovanjem
Zar to ne upućuje na objektivnost pisaca izvještaja? Kada radi kako treba onda je OK, a kada ne radi onda i nije bez obzira o kome je riječ.
Današnji naslovi: R.EIS C.ERIĆ U BANJA LUCI: Islamska zajednica nije zaboravila doprinos Milorada Dodika početku gradnje Ferhadije
Današnji naslovi: KOVANICA \'ISLAMOFOB\' SE KORISTI: Za zaštitu interesa grupa povezanih sa IZ i za obračun sa sekularnom tradicijom kod Bošnjaka
Dodik je mostrum, nacionalisticki boestan covjek
Emil Vlajki!!!!!!!!!!!ne zove se Emir, koji lapsus
I meni se izdigao, pa šta....
Zaboravio si dodati - na žalost. Sve su se vjere izdigle, zato nam i jeste ovako dobro!
Islamu nemozete nista, puno se izdigao iznad vas!!!!!
Hajd neka svi lajkaju ovak komentar koji su pisali ovdje i ujedno pročitali po nekima sporni izvještaj. Šta su našli da je laž ili onako a priori islamofobično pljuju?
Lijepi TITO, kako bi svi ovi lideri vjerskih zajednica - čitaj biznismeni završili na golom otoku. Do iftara bi ga već fasovali. Ovi narodu dođu kao legenda ispod teksta. Tu su da glupom narodu objasne ko ga voli, a ko ne. Nego je narod dovoljno glup, pa ne vidi šta se krije iza!
@ekolog Ova danasnja IZ je gora od Ravnogorskog CP (iz perspektive Bosnjaka). Ako je tebi ona kicma Bosne, nek ti i ostane, uostalom vidimo mi svi po izborima da jos ima 220 000 goveda koji glasaju za SDA i IZ. Mada eto, dotle je doslo da je IZ sramota i za SDA, pa se sve vise ovi od nje ogradjuju.
Nema brige braćo, jer su ovi islamofobi (čitaj kršćani i nevjernici) IZUMIRUĆA RASA: http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU
neka ih ima 5 u kancelariji sa 5 računara poklopiće svaki komentar,( akoliko ima takvih M92 besposličara) a na kraju mjeseca platica 2.000 KM...iz džepova sirotinje...Zaradili na dislajkanju...
To još lajkaju oni što rade do 17 i one što su se pokrile za 500 KM mjesečno i sjede kući pa ne znaju šta će sa sobom...Ali Bh telekom i elektroprivreda su glavni izvor, a oni rade do 16.