Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj 1250 ih pobijeno? Lovacka prica.
Milorad Dodik je danas sa Zeljkom Cvijanovic otkrio spomenik navodnim zrtvama akcije Bljesak, a ima stenogram sa sjednice Skupstine genocidne tvorevine rs od 3. maja 1995 gdje Milorad Dodik pruza podrsku Milanu Marticu i zagovara raketiranje Zagreba kao odmazdu za Bljesak. Srbi su odmah nakon akcije Bljesak raketirali Zagreb. Dodik je pozivao na to. Naravno UZP tudjmanovska vlast sa Plenkovicem i Covicem primala je kasnije Dodika u posjetu jer imaju zajednickog neprijatelja - Bosnjake
Al ovi mogu lagat vagoni pomuc ne mogu.... Biljesak je bio oslobodilcka akcija a ne etnicko ciscenje...u kojem.je nazalost bilo i civilni zrtava...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nije akcija izvedena ,kako piše ovaj nepismeni ili politički usmjereni novinar,na Zapadnu Slavoniju,nego na paravojne formacije tzv SAO Krajine koje su bile okupirale teritorij RH i provodile etničko čišćenej i genocid,..radi ovakvih napisa koja se ponove triput i laža postaje istina ,pa se ti peri poslije,..
PROBUDILI SE MEDJED I MECKA IZ ZIMSKOGA SNA!!!!
Auuuuu dižu spomenik agresorima auuuu 😂😂😂😂😂😂😂😂
Šta će sad Čović, možda da traži vitalni interes Hrvata da se proslava odobri ?😎
cuj koji tekst na spomeniku . Da ste dali nekom bosnjakiu napisao bi sigurno nesto prilagodjenije. Neko vam je postenu šuknuo i uzo pare :)
Sta ima vojna akcija druge suverene drzave i njene vojske sa BIH. ?
Pitam onako, da li će podići isti spomenik žrtvama akcije koridor???????
Otkrili spomenik žrtvama akcije "Bljesak" koja se vodila u Zapadnoj Slavoniji, teritoriju Republike Hrvatske. Hvala im.... Velika čast za Hrvatsku.
Ne vidim covketa
Jel mu jaran Cović bio s njim?
Vi vlasi ste samo u jednom dobri - kad slažete ni voz povući ne može !!
Veliki pljesak za Bljesak ✌️
Smanji ribu pobicu cijeli autobus.
spomenik poraženoj velikoj srbiji. želim vam ih što više na području cijele bivše države. amen.
Mene bi bilo stid ovoliko samog sebe lagat... koji šund
Smeće terorističko