Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvu zaista nadu može čovjek imati kada politiku vode Vučić, lezba, Krmak I muškobara, a sve ih savjetuje duševni bolesnik Kusturica? Tu nema ni tačka svjetla da prođe
Ovo treba da bude zvanični opis crne rupe
E moj Kusturice na niske si grane pao, pseto cupavo
@palamar1975.....ebala te vjera....ne brkaj religije i vjeru....viera nema naziv, nosi se u srcu i vjeruje se u Boga.....religije su ljudska manipulacija ljudima pod raznim religijakim nazivima za ofce da ima daju pare i slijede njihove naume....
Narod koji je izabrao i Dodika i Cvijanovičku neka dočekuje Badnji dan i Božić sa ostalim ofucanim političarima RS-a! Za dodika i Cvijanovičku je najvažnije da se što dublje zavuku Barnabički i Vučiću! E, narode RS-a, sada se vidi koliko ste važni Milookradu i Željki!
Mogla bi biti lijepa tradicija da su njuske druge, ovako...tesko da se nekom svidja
Sastale se lujke!
Bal vampira..👿👿👿👿💀
dabogda vam izgorilo to drvo smrdsku vam mater
Ovakvi propagandni igrokazi u kojima se politicka mafija naivnim ovcicama predstavljaju kao dobri pastiri,vjernici, uz precutnu saglasnost i saradnju crkvenih vjerodostojnika jeste jedan od glavnih uzroka napustnja hriscanske religije, te okretanja vjernika ateizmu.
Pristajanje pravoslavne crkve da joj vukodlaci preuzmu stado jeste izdaja Boga. Zvijer iz zemlje. Slobodan i slobodnjaci.
Ko im ebe mater fasisticku ....
BADNJAK I BOZIĆ SU PORODIČNI ILITI OBITELJSKI BLAGDANI.ALI DODIKU JE IZGLEDA VUČIĆ NAJBLIZA RODBINA PA SHODNO TOME ČOVJEK PO OVOM KIJAMETU ZAPUCO U BEOGRAD.
Narodi cijelog regionana balkanu oprez; Djikani se sastali u begesu.
Vidite li na ovom primjeru besmisao religije,posebno ovog dijela unosenja suhe grane ,koji nema veze s hriscanstvom vec je di predhriscanskih religija.
Da pozdravim redakciju,prije svega,i da kazem "Hebali vam oni mater ,vise"' Objaviti ,necete ,ali bar primite ,K" znanju. Hvala
Molio bih novinare i urednike Klixa ako je ikako moguće da izbjegavaju vijesti od ovakvih monstruma???!!
e ovo je drzavni udar...a ne ono sto roditelji traze da se ubice njihovog djeteta u zatvor posalju...
Sastao se klan srpskih mserologa.....ovdje pada dogovor o destabilizaciji Balkana...zapamtite odbro ovaj dan a uskoro ce te vidjeti o cemu je rijec