Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako mi moj bog,ovaj Dacic je zaboravio da povede Tacija.
Vjerovatno je Laktasenko malo zalio domace prepecenice sa bijelim lukom i slaninom, pa Vucurovic ga iz nuzde drzi na distanci. Da je funkcionalna drzava sve ih je trebalo privesti u pratnji redarstvenika na informativni razgovor, "domacine" a i goste.
Izjava dana: "Ja sam ZA eutanaziju. Mi se naime prvo trebamo pobrinuti za LJUDE. A da bismo se pobrinuli za ljude, trebamo se prvo založiti za eutanaziju DŽUKELA... na vlasti." Nj.V. Omerbašić http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
Sta glumi ova srbadija ? Znaju da se svi vazni dogovori moraju odobriti u Sarajevu ali ipak glume nekakve drzave.
jedan zalutali projektil i buuuuuuuuuuum..
Izljubiše se tri puta i odoše negdje na ručak ;)
sto se vucic sklanja da ga krmak ne zazvalji koje predstave eheheh iz genocidne tvorevine