Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ovako je isto . Zna li neko na forumu hoće li nama biti nešto bolje ako se uspostavi Vijeće ministara BiH ? Najbolje bi bilo raspustiti sve parlamente i sve vlade u BiH. Ionako tu sjede samo idioti do idiota.
KAD ce SIPA uhapsiti najveceg kriminalca, mafijasa, raketasa i fasistu Milorada Dodika, IMAJUCI sve DOKAZE protiv doticnog? SIPA I TUZILASTVO BIH-E POSJEDUJU HILJADE DOKAZA O PLJACKI MILIJARDU EURA MILORADA DODIKA DRZAVI BIH-i.!
Ma normalno \" uz paritet i bez uvjetovanja \" kao i dosad . A svi dobro znamo gdje nas je ta genijalna formula \" uz paritet i bez uvjetovanja \" dovela -DO DNA. Ali ovaj put neće moći. Međunarodna zajednica je jasno podcrtala ko ( tko ) su glavni kočnićari . Pa su se oni \"kočnićari \" brže bolje sastali da dogovore ( a davno su se dogovorili ) šta im je činiti . Ali malo morgen , što bi rekao veliki vožd. Ovaj put je situacija dramatično promjenjena . rs je pred bankrotom. , pa trebaju EVRI . A EVRI se više ne dobijaju na lažima i petljavinama. Potrebno je imati programe , projekte , viziju , sposobne i poštene ljude da Bosnu i Hercegovinu povedu naprijed . A sve to fali osovini Dodo & Čovo. Zato će ovaj put , konačno , biti onako kako ovaj \" skladni \" dvojac neće. PS : BiH je jedina zemlja u svijetu gdje se osumnjičeni za teške malverzacije i kriminal javno sastaju , nešto kao dogovaraju , i nešto kao predlažu , a sve pod budnim okom \"nepristrasnih medija \".
Izgleda ovoj dvojici potrčkala Dobrice Ćosića (rušitelja BiH) neide sve po planu.
Sto se SRBI I SIPA uhitrili RUSiTi SARAJEVO, VLADU ITD! Pa goveda srpska genocidna, idite rusit banjalucke teroristicke srpske diktatore , kriminalce i mafijase na celu sa MILORADOM DODIKOM!
ZASTO??? SE NE PISE I PRICA O SPROVEDJENJU ZAKONA O ZABRANJENJU FASISTICKIH I TERORISTICKIG GRUPA! Opet srbi genocidasi BLOKIRALI DEBATU DANAS.!!
ZASTO??? SE NE PISE I PRICA O SPROVEDJENJU ZAKONA O ZABRANJENJU FASISTICKIH I TERORISTICKIG GRUPA! Opet srbi genocidasi BLOKIRALI DEBATU DANAS.!!
ZASTO??? SE NE PISE I PRICA O SPROVEDJENJU ZAKONA O ZABRANJENJU FASISTICKIH I TERORISTICKIG GRUPA! Opet srbi genocidasi BLOKIRALI DEBATU DANAS.!!
Bilo uv\'jek ili vazda, i znalo se ko je gazda. Od odlaska Osmanlija, glavna bila uvjek cija ? Od Srbina i Hrvata ! Za sve bili tata mata ! Sto se tice Poturica, njihova je ko k.u.r.i.c.a,!!!
SAMO TROŠITE NARODNE PARE NA VAŠE RAZGOVORE I KRKANE , KO JE BE NAROD , A NEBI BILO LOŠE I DA RADITE SVOJ POSAO ZA KOJI STE PLAĆENI A NE SAMO PARTIJSKA PREPUCAVANJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na sto su spali HRvati kad im dva Srbina odlucuju o buducnosti. Probudi se hrvatski narode dok jos nije kasno.
Ma sastali se jer je Covic nabavio dve karte za jug Bilinog polja.
Sta ima Milosevic i Tudjman, podjeli li se Bosna malo...
Kad podele Bosnu Srbi i Hrvati rat će stati rat će onda stati!!!! http://www.youtube.com/watch?v=VDnW0jQfyo8
\"Svi koji postavljaju bilo kakve uslove moraju u startu da shvate da ti uslovi ne prolaze. Na nivou BiH potrebna je jednakost tri naroda\", istakao je Čović. A zašto se onda vas dvojica dogovarate več unaprijed koja minastarska mjesta vam trebaju da pripadaju? I to uvijek bez onih koji predstavljaju najveći narod u BIH. Kako ste u ratu i još prije rata se dogovarali, tako i sad hoćete. E neće moći tako...
JEL sad vidite šta demokradija uradi od naše BIH ???
Dogovori Dodika sa bilo kim,a pogotovu sa Čovićem,ovoj državi može donijeti samo probleme i nazadak,a u najboljem slučaju stagnaciju.