Komentari (623)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Srbi u kantonima gdje je HDZ nisu ni konstitutivni...
Ako su i'malo kolegijalni trebali bi bar dobru kremu za Bokira nabavit...naravno prvenstveno Covic jer cim ga Zuti ugleda odmah mu se saginje i gace svlaci
nek ih ima dovoljno da uđu u dom naroda, ovima dosta
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hrvati i Srbi se nikad nisu mogli. Sjetimo se 1941.-1945., Jasenovca. Sjetimo se razaranja Vukovara, Dubrovnika, Republike Srpske Krajine samoproglasene na teritoriju Republike Hrvatske. Hrvati su glasali za nezavisnost BiH suprotno onom sto su htjeli Karadzicevi Srbi. Ovu dvojicu izgleda jedino spaja mrznja prema muslimanima i ljubav prema pljackanju drzave koju ne smatraju svojom.
U OPANAK ZEMLJE BOSANSKE I MARŠ !
Edine Gačiću, makni ova govna sa političke scene ruke ti se pozlatile i spasi ovaj narod od dalje propasti.
Čoviću smrade ušljivi . Jedva čekam dan kada će ova drzava profunkcionirati ali bez vas smradova i da ostatak zivota provedete u novom zatvoru, vas dva konja i naš Bakir. Tamo će te imati prilike za koaliciju kakvu hoćete.
da, sve je to tako lijepo i divno i vi ste cvjecke ali za naivne budale...nasli ste zajednicku da razvalite sve uzduz i poprijeko
Ustaše i četnici dogovaraju ponovo genocid protiv bošnjaka.
cuj genocid??? daj ne zayebavaj,....pa koga cemo svaki dan yebavati uzduz i poprijeko ako vas izgenocidisemo Kucke ste za karendisanje i prskanje po uplakanim facama
Dva kancerogena elementa,nedostaje treči.
hrpa govana na jednom mjestu
Ustaškovlaška bagra na zadatku!
Balijskoturska bagra na aparatima
Vidi ovih ofucanih kriminalnih faca koje bi svoj narod prodale za sitnu a kamo li za krupnu paru. Samo im jos Bakir i njegova svita fale. Narode, imate li oci?
A HDZ i SDA + 2 srbina uredno koalicija u SBK kako bi sebi povećali plate. Kako se ljudi lijepi slažu, trebaju biti uzor drugima :-) kome vise ove bolan članke zar ima oko u ovoj državi ko vam više vjeruje i želi komentarisati na portalu :-(
hajde bolan bak đido da popljačkamo što nam je promaklo
Problem je sto bosnjaci stalno hoce da upravljaju bih ali mogu sdamo sa svojih 20 posto!U RS i HB niti se pitaju, niti ce se pitati!Slave radi Sejde a to im apsolutno nista ne znaci!Nakon izbora Sejde i otvorenih poziva na linc hrvata ,samo protiv bih!
Podrzajem, ako ste toliko za jad i bijedu crknite hebem li vas proklete. Nece samo Bosnjanima biti lose ako sste vi protiv BiH. Pogodi kome jos hebem li ti pleme usrano. :)
Pozivamo trecu nogu tronosca da se konsoliduje jer bRez njih smo ko bRez jedne noge, takorekuc, invalidi. Protiv koga cemo se sad boriti, ko ce nam vjerovati da su nasa krda stoke sitnog zuba ugrozena?!
fer je da se ukinu kantoni i entiteti kako bi se svaki bosanac u svakom dijelu bosne i hercegovine osjećao bezbjedno sigurno i perspektivno u svojoj zemlji. fer je da ne biraju jedni drugima predstavnike no da zajedno biraju svoje zajedničke predstavnike. takođe fer je da niko nikoga ne treba uslovljavati bosnom i hercegovinom. razni ferova ima, al ustav pa čak i dejtonski (koji sigurno nije pravedan) se mora poštovati i sprovoditi jer boljeg nema, osim ako ima.
@Robomnikad Neki su odlucili da ne postuju ustav RBiH pa su doveli do rata i ratom proizveli sadasnje stanje koje je neustavno. Dejton je mirovni sporazum a ne ustav. On nije donesen ustavno referendumom, uz javnu raspravu i izglasan referendumom. Svaki gradjanin BiH ima pravo da bira i bude biran, ne postoje moji i tvoji. Dom naroda je jedina legalna institucija za "predstavnike naroda" i to ne samo 3
@simao21 izglasan u parlamentu
Baki idi bolan u opziciju pusti BH blok u poziciju da malo iz..bu covica i dokana