Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastala se 2 najveca kriminalca u drzavi i pricaju viceve :)
Pa zna se sta lo-povima najvise smeta.......a te price.....tipa jednog dana mozes svojoj babi i svojim cobanimja prodavadi krkane.....gusla.....sve do jednom !!!!! SIKTER
Zeleni zubi st.oko nevaspitana sto zna samo ps.ovati Ko je formiro teroristicke bande patriotsku ljigu vec 1989 DA NISMO SRBI ! Ne mozete vi i jare i pare Trazili ste dobili ste Trazite DOBICETE PONOVO!
@JA...... SIKTER smr-do cobansko genocidni !!!!! Mi poceli pa vi popi-zdili.........m-rs dege-nu sumnjacki.......po-pizdila ti je mama kad te takva kr-mka i de-bila okotila !!!!!!
@ja, vrijeme ti je za novu posjetu psihijatru.
PA normalno da ce ga biti kad ga prizivate trazite i pre.tite. MI TO NE ZELIMO ALI SMO NA TO SPREMNI I SPREMAMO SE! Zao mi vas necemo da vam ponovo radimo z.lo ali kad vi nama zelite sva z.la ovog sveta. Ni prvi put kad smo mi imali sa hrvatima nismo hteli sa vama ali vi ste vezali zastave sa usrasama i govorili kako vi necete da budete deo Srbije pa vi jeste SRBI islamske veroispovesti izd.ajice prokl.ete opet ste hteli koristiti pomoc svetskih okup.atora da kol.jete SRBE. Nismo mi poceli sa zl.ocinima vec ste vi ub.ili decu dvoje mladih koji su se ozenili na taj dan trebali da slave a bili ub.ijeni a vi jos slavili ub.icu pa ste nam onda jos skupa sa usrasama uradili prvi po.kolj civila uopste u ra.tu u selu Sije.kovci ...pa tuzlanska kolona pa dobrovoljacka itd pamtimo mi E BOGAMI ONDA SMO MI POP.IZDILI I VRATILI KAKO TREBA ZNATE ONU NE CACKAJ SRBINA! A MIle samo radi svoj poso a to je disolucija te drzave otcepljenje u nekoliko koraka... FREE REPUBLIKA SRPSKA
PA normalno da ce ga biti kad ga prizivate trazite i pre.tite. MI TO NE ZELIMO ALI SMO NA TO SPREMNI I SPREMAMO SE! Zao mi vas mi necemo da vam ponovo radimo z.lo ali kad vi nama zelite sva z.la ovog sveta. Ni prvi put kad smo mi imali sa hrvatima nismo hteli sa vama ali vi ste vezali zastave sa usrasama i govorili kako vi necete da budete deo Srbije pa vi jeste SRBI islamske veroispovesti izd.ajice prokl.ete opet ste hteli iskoristiti uz pomoc svetskih okupatora da kol.jete SRBE. Nismo mi poceli sa zl.ocinima vec ste vi ub.ili decu dvoje mladih koji su se ozenili na taj dan trebali da slave a bili ub.ijeni a vi jos slavili ub.icu pa ste nam onda jos skupa sa usrasama uradili prvi po.kolj civila uopste u ra.tu u selu Sijekovci ...pa tuzlanska kolona pa dobrovoljacka itd pamtimo mi E BOGAMI ONDA SMO MI POP.IZDILI I VRATILI KAKO TREBA ZNATE ONU NE CACKAJ SRBINA! A MIle samo radi svoj poso a to je disolucija te drzave otcepljenje u nekoliko koraka... FREE REPUBLIKA SRPSKA
Pa ako bude rata to će biti zato što muslimani vode politiku bivše Juge koja nije bila funkcionalna i moralo je doći do raspada! Ne možeš nametati drugome ono što nije njegova volja!
Ovo stvarno ne ide na dobro,,ova dvojica nastavljaju politiku od Franja i Slobe i to znaci bice opet rata.
antikomunist 07.12.2010. u 19:02 škutor odjebiiiiiiii.
Dzaba ponavljate isto njesra, kao papagaji. Entiteti se ne prave na internetu. U stvari, ne prave se nikako. Dakle, nema sanse, ne damo. Idemo dalje.
Neizbježna trofolderalna BiH. Dragi Bošnjaci, u pamet, i uzmite što vam pripada. Ne zalažite, nacionalni interes, identitet i opstojnost zarad provizorne BiH.Okrenimo se konačno sebi. Nema restauracije stare BiH. Ne slušajte smješne crveno-zelene-piškit ću-kakit ću tenkraše i autodstruktivne pehlivanere.
ovo iznad se odnosi za ibro dirka
Hoćeš da ti kažem šta je genocid. Genocid je nametanje nekakvih prava drugom narodu koji se tome 100 posto kosi, ili nejednakopravnost sviju naroda! E to ti je genocid! Pa zar ti misliš da ćemo mi mirno gledati i prihvatiti to šta vi muslimani hoćete. Eto vi mudžahedini znadete šta je za nas dobro i mi ćemo to prihvatiti, e malo morgen. Vjeruj mi bit će treći entitet ili mirnim ili ratnim putem, jer ovakav krndiš od države nemože opstati!
Sada ima previse onih mudzahida, mislim da bi istrjebljeni bili ostali umjesto tzv muslimani, najzesci su mudze sto se tice barbarizma i osvajanja na zalost, jer to ste trazili, sad ste dobili, srbi! :D
antikomunist, to ste pokusali i 90-ih kada su uslovi bili puno bolji, pa nista. cini mi se da bi se vi vratili djedovima u anadoliju, ionako su vas oni pravili srpskim snasama. nije malo 500 godina... inace, ne prizivam rat, vec primjecujem da tome ova cetaljska politika vodi. \"Mirno otcjepljenje\" je bajka za malu djecu, ne mislis valjda da bi neko mirno gledao kako ono sto je genocidom napravljeno sada trazi nekakva prava iznad drzave? Nije vise 90 i neka, i nema vise JNA masinerije.
Za ibro dirka Vidim prizivaš rat. Da nekim slučajem zarati vi muslimani mi bili istrebljeni iz BiH i bili bi manjina kao i židovi! Pa Europa se i bori protiv muslimana tako da bi im rat bila idealna prilika kako vas se riješiti. Pa cijeli svijet je protiv vas jer sa vama nije moguć suživot. Na kraju ćete vi svi odseliti vašoj braći na Bliski istok!