Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kompletan narod Bosne i Hercegovine, svim dozvoljenim sredstvima, mora izvrsiti pritisak na medjunarodnu zajednicu da smijeni ovu trojicu kriminalaca.
politika.je, oni su izabrani demokratskim putem,cemu smena!? Kakva MZ? Iako je Bosna protektorat,treba ciniti sve da postane normalna drzava,a ne gurati je dublje u ralje tkz MZ.
Ma dajte vise! Nece se 2.000 000 patiti zbog 1000 kriminalaca u ovoj zemlji. Pisati peticije gradjana i upotrijebiti sva dozvoljena sredstva da se kompletna medjunarodna zajednica obavijesti o svemu sto radi ova banda. I ne prestati s tim, dok ne odu s vlasti i ne vrate sve pokradeno. To je jedini nacin!
Strane sudije se biraju preko europskog suda za ljudska prava i sigurno su pošteniji od većine bošnjačko-srpsko-hrvatske bagre. Vama pravda nije prva, nego nacija, zato ste poluljudi.
Otići će oni sami i više baliješine neće imati niko da štiti kao što ih ni do sada nije štitio već onako kao biva jeste ali za svoju korist a balije su im aplauditare. hohohohohoho Idioti (balije) kao što je i orić se muči bio u zatvoru ili na slobodi. na kraju će morati sami da se ubiju ili objese jer će mnoge proganjati nevine žrtve i na javi i u snu ili jedan snajper sve brzo riješi!
pa sami vi produzavate boravak tih sudija sa kojekakvim referendumima, zahtjevima za ocjepljenje i sl
neminovna su ponovna sranja na relaciji karlobag-ogulin-virovitica...
E sada se mogu .ebati zajedno! haha... i neće odustati nikada!
Svercer i sibicar da protjetuju sudije iz BiH?
Naslov ili podnaslov se moze efektivno posloziti i ovako: Strane sudije iz Ustavnog suda BiH NISU odustali od sudskog gonjenja i "protjerivanja" Dodika i Čovića i uskoro ce pokrenuti sve obustavljene postupke protiv dvojice najkorumpiranijih politicara u BiH. Poseban istrazni tim ce pokrenuti postupak o porijeklu imovine dvojice kumova
15 godina drzave srpske nema 16 godina drzave srpske nema .. ... 20 godina drzave srpske nema Sistem drzava ce se ukinuti dok se on izbori za svoju. Vazno je da mi svi kolektivno ispastamo zbog njega.
2 pedera...pedercine
Jb. Ovu zemlju
nisu odustali nego skontali da nemaju moc da ih istjeraju..ne mogu im nista..
A valjda sud treba da bude nezavisan a ne biran po stranackoj (narodnoj) pripadnosti. Onda nema politizovanih odluka i moze marsovac sijediti ako sudi po vazecem zakonu
Uh, da vam je, pa da se vas dvojica pocnete taliti, samo nebo je granica, ha .Mokri snovi.
Ćiafir osta ćafir džaba je
Nisam bio toku, ali stvarno je nakaradno da 3 od 5 sudija budu stranci. To nema nigdje na svijetu.
Da nema.njih dodo i cova bi se rastalili za tili cas.Jer su instslitsli svoje ljude koji nece donositi odlike prema ustavnom pravu, vec prema instrukcijama ove dvojice. Tako da su stranci jedini garant da odluke nece biti politicki dirigovane.
@Litbarsky 3 od 6, I puno stvari je nakaradno kod ove dvojice
Sto sad, gdje je zapelo???Kako se vi igrate sa nasim zivotima, a mi ovce sve to samo posmatramoi blejimo!iMi smo glup narod!