Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spletkare opet al nisu devedesete, ne zaboravite!
@koko2017 Ma sad će ti Klix "genijalci" reći kako je sve to predstava za mase i predizborna kampanja. I genijalci misle da se '90-te ne mogu ponoviti. Kako se sve ponavlja u Azerbejdžanu tako se može ponoviti i u Bosni.
Pa vecina Bosnjaka je i 90 govorila ma kakav rat,nece komsija,pa su zavrsili u logoru ili u grobnici
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Cvetkovic - Macek, Tudjman - Milosevic, Covic - Dodik
Niksic Kojovic Abdic Konakovic
@Brcanija vDogovor oko glasanja u odsustvu poštom...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jedu govna.
Karađorđevo na djelu ponovo opet hoće da dijele i rade po Bosni kako njima odgovara.
Kome ste vi pravili regionalnu stabilnost bolje da se spremi borbu na život i smrt.
Treba ovog snajperistu koji je sijao smrt po Sarajevu proglsiti nepozeljnim u BiH i zabraniti mu ulazak na nasu teritoriju. Jednom ubica uvijek ubica i zlocinac.
Bosnje, pljujete ovde po srbima na svakom clanku pa poslije opet srb ce nas klati. Daj odlucite se da li zelite nastavlti ratovati preko klixu ili prizeljkujete pravi rat? Niste mi jasni
U RS-u hrvata na mapi nema, svi protjerani a Covic pod ruku sa Dodikom ,
Mini šengen se pravi.
Poserem im se u trpezu.Zlo su sva tri naroda.
Sta se slavi, Jasenovac ili protjerivanje Hrvata iz Posavine ili pak mozda sramni pakt balkkanskog kasapina i krivousnog
Vucic direktno radi za Siptare, i hoce da prizna Kosovo i da izazove novi rat u Bosni i da se opet stanje na Balkanu pogorsa za jos 10 puta.
dabogda se kuci ne vratili samo
Presjelo im..
a Sultan zaboravio naseg Bakira... hajde sendvicari zasto se sad ne pozivate na brku, pustite se vise tih nakucanih pamfleta iz centrale
Sad će opet izvalit neko salavetu , netko tko uopće nije bio na sastanku...
Kad neće Izetbegovic da sjedne sa njima dvojicom i dogovori se o ustrojstvu zemlje i poštovanju konstitutivnosti nego ste se svi vi zajedno sa vašim vodjom dali na blaćenje Srba kao i preglasavanje Hrvata ko da ništa niste naučili 90tih. Prigovarate Srbima da su bili hegemoni u SFRJ a sad bi vi to isto da budete u BIH. Rezultat se da naslutiti.