Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova dvojica su isplanirala i provode rušenje države Bosne i Hercegovine, a bošnjački lideri ni mukajet.
Karađorđevo II ali džabe kad je tu tisućljetnja bošnjačka armija junačka, strah i trepet od Beringovog moreuza do Lisabona!
Starke na nogama rejbanke na glavu i zubima kidaju topove na JNA tenkovima! To su gazije ARBiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ova slika će kad tad postati dokaz. Dokumentarac će je prikazati u sklopu priče o licima koji su rušili institucije države Bosne i Hercegovine, vodili secesionističku politiku, pokušavali stvoriti haos i podjele u zemlji, udružili se zbog kriminala, a sada leže u zatvoru!!!!!! ;)
@DrinskaRomantika od BiH nece prea odbit ali ce narod dovesti do prosjackog stapa i na kraju ce zaglvit problema sebi
@DrinskaRomantika Pa i budala zna da ce Bosnjaci izglasati Zeljka Komsica...Covic ide na smetljiste istorije, a vrlo vjerovatno i u tvorza.
Ne bojte se Bošnje,ne govore ništa o 23%.. I neće. Samo opušteno..
Ovo Dodik moli da Covic urgira da se oslobodi onog sa manjace
Cvetković-Maček, Pavelić-Mihajlović, milošević-sranjo, smradovan-boban, poltencijalni ratni zločinac čović-PENISSJEDNIK do-dick........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji.....SMRT zločinačkoj izdrkotini HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Nema, ovako covjek kad pogleda sliku i ovu kremu. Vrh vrhova. Na ovom sastanku, ovakvih eminentnih licnosti i mozgova, tih bljestavih umova, ako ne provale "warmhole" ja ne znam, covjecanstvo je izgubljeno...
*wormhole
@JazukZaPeshtu provaliće oni jedan drugom warmhole kad tad hahahah
Bevanda ko Nosferatu, nanjušio akcize u vazduhu, napeo čula. Ako ga ne priključe uskoro na tokove da sisa, zariće zube Jelki u butine.
"Razgovarano je o stabilizaciji ukupnih prilika u BiH i kako doprinijeti bržem putu Bosne i Hercegovine ka Evropskoj uniji, saopćeno je iz HDZ-a." Ima li vecih licemjera od "legitimnih predstavnika" Hrvata u BiH? Dodik je prijatelj drzave kakvi su ovi.
Svi mi znamo o čemu oni pričaju.
Tudjman Milosevic 1991 Karadzic Boban 1992 Covic Dodik 2018
Lijepo za viditi. Teren se priprema. Zvaničnici zaduženi za financije. Znak da RS i HR HB, kreću svojim putem. Odlična vijest!!!!
MaximusTorus14, krecu u zavrsnu pljacku jer poslije oktobra nece moci kao do sada. Treba vas dovesti do toga da gofna i jedete i serete dok ne crknete.
Obzirom da su nazočni pobočnici TEgeltija , Jelka i Mindžušar Bevanda čovićeca financisjka vertikala, jasno je DA JE RIJEČ O PODJELI PLIJENA OD AKCIZA kojeg nisu dirali dosad ,dok se ne slegne prašina oko njih ko i nakon svake druge VELIKE PLJAČKE ! Pogotovo što je DOdik uhvaćen kad je prodavao 200 milion obveznica Putinovom čovjeku sa kojima je namejravao dobiti IZBORE, pa mu sad trebaju žurno od vjernog Čovića !
Trebali smo sa Igmana poslati par granata na ovu stoku.
850.000 srba i 300.000 hrvata vs. 2.000.000 bosnjaka
A nisu ni spomenuli onog oficira uhapšenog u Hrvatskoj? Onda su smišljali nove metode kako da razbiju BiH!
Ministar finansija FBIH hrvat iz HDZa, ministar finasija BiH hrvat iz HDZa i opet ugrozeni nevjerovatno, a oni iz SDA kazu da su pravedno podjelili vlast.
Dodik Covic i tri ministra finansija naravno da nece sjediti sa ministrima sporta ,poljoprirede ili mozda socijalne politike nego sa onima kod kojih su pare.