Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da podrzavaju, lakse ce rusiti drzavu kada nema SDA. Pricajte vi sta hocete, ali u politici SDA je drzava Bosna makar postojala, pa nebitno na kojem mjestu, dok u politici SDP-a, drzave Bosne nema, samo vlastiti interesi.
mogu do oktobra onda ce SDP dobiti max 10% glasova i narednih 20 god ce biti opozicija
Milorade ovako da se mi dogovorimo. Jesi lopov i d.o.pi.zd..io si nam. Ni golubovi vise ne mogu da s.e.ru dok tebe ne pitaju. Ubrzaj demontiranje ove nakaze od tzv \"drzave\" BiH, pa cemo lijepo da te skinemo s vlasti u nezavisnoj RS, sve sto si ukrao do sada - to ti ostaje tj. mozes da zadrzis. A tvojim kumovima cemo se posebno n..a.je.b.a.ti m.a.t.er.e. Nezavisna RS, ali demokratska i bez lopova RS, moj Milorade!
Daj Mile nemoj ih vise dje ce ti dusa! Kome nije zao ovih bosnjaka sta im covjek radi?
Sve je ovo je lagumdzija PLANSKI pripremio UDARAC na drzavu RBIH-u PO NALOGU \"SANU\" TEOKRACIJE SRPSKE BARBARIJE i GENOCIDA ! Svi PATRIOTI RBIH-e iz svih politickih stranki i bez politickih etiketa SU SHVATLI! KATASTROFA! Lagumdzija je gori od milosevica i tudjmana zajedno ! Ovjde se ne radi o vjeri ni etniji ! OVDJE SE RADI O UDARU NA I IZDAJI DRZAVE RBIH-e ! Patrioti RBIH-e IZ SVIH STRANKI U J E D I N I T E SE DOK NIJE KASNO ! TREBA ZAUVJEK RECI \"NE\" SPRSKIM POTURENNIM BOSNJACIMA I HRVATIMA ! Sve je JASNO, c*etnik dosao za predjednika genocidne srbije i lagumdzija RADIKALIZUJE POLITICKU SITUACIJU RBIH-e , OVO MIRISE NA RAT I IZDAJU ! SVI PATRIOTI RBIH-e iz SVIH POLITICKIH STRANAKA UJEDINITE SE I OSVJESTITE SE DOK NIJE KASNO !!!
@seher je na islamu ! i to se, izgleda, dobro navukao ...
Jaka Hrvatska = suradnja Hrvatske i Srbije, regionalna osovnia
Seher, sta uzmas, da i mi probamo?
OVO JE CISTI UDAR NA DRZAVU, NJENE INSTITUCIJE, ARMIJU RBIH-e, DRZAVNU I VOJNU IMOVINU i OPSTANAK I BUDUCNOST RBIH-e ! LAGUMDZIJA JE NAPOKON pokazao svoje pravo SRPSKO LICE SLUGE I PLACENIKA SANU dob*rice c*osica i Nismo vise 1992 - a godina bez oruzja i armije ! PATRIOTI RBIH-e PO SVAKU CIJENU CUVATI SVAKU CAHURU i ORUZJE, I \"MINISTARSTVO ODBRANE CE BITI U RUKAMA SAMO ONOG BOSNJAKA KOJI JE ODBRANIO RBIH-u PUSKOM U RUCI !\" Seferu Halilovicu BI JEDINO TREBALO DATI TO MINISTARSTVO ! NAPOKON !! Genocidasi SRBI PRIPREMAJU SIGURNO GENOCID I ETNICKA CISCENJA BOSNJAKA A I PRAVIH HRVATA ! Covic je genocidas srbin etnijom porijeklom i nema nista s pravim Hrvatima ! JAKA RBIH-a je JAKA HRVATSKA, ZAPAMTITE pravi Hrvati a TI BOSNJO PAMET U GLAVU I TUZBE PROTIV LAGUMDZIJE ! DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE NECE NIKO IZDATI ! DOSTA NAM JE IZDAJICA i , srpskih genocidasa, srpskih sluga i placenika! Ocito je da je Bevanda jedan od njih ko i lagumdzija !
SBB je svima poželjan partner.
A ja misla.
Nema nigdje BOSNJAKA ko predstavnika, predsjedavajucih , direktora komisija i parlamentarnih institucija ?!!! Gdje god ima neka VAZNA funkcija na nju su postavljeni GENOCIDASI SRBI I SRPKINJE ! ETO i PREDSJEDNIK USTAVNOG SUDA RBIH-e CI BITI JEDNA GENOCIDASICA ?!!! KO CE ZAMJENITI GENOCIDASA I IZDAJICE TUZILASTVA RBIH-e MILORADA BARASINA ? TA HINJA JE MJESECIMA RADILA PROTIV BOSANSKIH INSTITUCIJA I IZDALA SVE INFORMACIJE GENOCIDNOJ I FASISTICKOJ SRBIJI ZA LAZNE TUZBE PROTIV JURISICA, GANICA I NASE LEGENDE BOSANCA DIVJAKA ! PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO I ZAHTJEVAJTE BOSNJACI DA JEDAN BOSNJAK ILI BOSNJANKA BUDE GLAVNI TUZIOC RBIH-e ! INACE CE TAJ GENOCIDAS ILI GENOCIDASICA DOKRAJCIT TUZILASTVO, PRAVDU A TIME I ISTINU I RBIH-U! Probudite se PATRIOTI RBIH-e DOK NIJE KASNO ! Za par mjesci hapsit genocidasi srbi ce i Zeljka Komsica , Sefera Halilovica i ostale PRAVE PATRIOTE RBIH-e koji su ODBRANILI RBIH-e OD SRBIJE BARBARA I GENOCIDASA !
Super , sad cemo imati nove 2 drzave, Republiku Srpsku , Herceg Bosnu , i BiH , jeste da su prve dvije imaju kompaktne tertorije , a ova zadnja Zaljilistan ja malo pokidana iz nekoliko djelova :)
Našu državu može spasiti jedino Dodik.
je jos prije 4 godine stala iza hrvarskog entiteta i dobila podrsku amerike i rusije treba smoci snage i otvoreno to reci bosnjackom narodu radi se o katastrofanom porazu politike koja je neshvatljivo naivno odbila kutiljerov plan koji je za srbe bio poguban
E MOJ LAGUMDŽIJA ZAR SI ZBOG VLASTI DODIKU PRODAO DRŽAVU.ZAPAMTIT ĆE TE GENEGACIJE BOŠNJAKA KAO NAJVEČEG IZDAJNIKA, FUJ I TI I TVOJ BOLJŠEVIČKI SDP
SDA izbaciti.