Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste obicni bosanski pravoslavci, u najmanju ruku bosanski Srbi
Ćirilica je ravnopravno pismo u bosanskom jeziku poput latinice, te je "stvorena" slavenskom narodu. Nema nikakve veze sa Srbijom, Republikom Srpskom i srpstvom.
De ba .. ne treba ici vjekovima unazad, zna se tko je lagao , ciji je lider bio tzv. Dr Dabic… hahahha , bolesni ste majke mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Litra goriva 4 KM na oba pisma i na sva 3 jezika
Isus je Srbin
Isus je Srbin
Ti si pravoslavni Bosanac
Vi ste zaostali, eto sta ste.
Bosanski pravoslavac
Krmad genogovnocidna TO STE VI
Ko će mu reći da je ova ćirilica koja se kod nas koristi Bugarska a ne Srpska?
vama srbima i netreba veca kazna od ove...zivjet u zemlji koju nevolis..imati njen pasos.placati joj porez.slusati njenu himnu..gledati njenu repku.prelaziti njenu granicu uz obavezno zaustavljanje.i svasta nesto..ja evo 30 god.rahat a vi se patite.i umrijet ce te u toj patnji i vi i vasi nasljednici...
ti si konjko
Hitlerizacija na velikosrpski način, kao što je Hitler tvrdio da su Austrijanci zapravo Nijemci tako i ovaj baštinik velikosrpske politike negira da su Srbi u Bosni Bosanci, a oduvijek su bili Bosanci, kad se već poziva na historiju svako malo neka pročita stare zapise a ne falsifikuje.
Ovo krme melje jednu te istu pricu 20g. Ofucana ploca ko i ovo krme
Neznate vi ni sami sta ste….genocidasi
A kad im se kaže da su bili agresori na BiH jer su bili srbi i borili se protiv bosanskohercegovačke nezavisnosti i slobode kažu da nije bilo agresije na BiH i da je bio građanski rat jer su i oni Bosanci i ne srbi. Srbčuge.
Sto se sluzite pismom koje nije vase?
Idi u srbiju pa se zovi kako hoces