Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikova obecanja su samo za traktorase!
eresexit hahaaa il najkasnije 2018 valja milojko uskoro u Tužilaštvo na saslušanje ode goga zaštitnica
Nemam sedmicu dama napredka kad te vidim ovde baksuze jedan…
Nemate se vi šta odcjepljivat. Bosna je bosanska ne srpska nit bošnjačka. Ko ne želi da živi u Bosni nek ide tamo gdje smatra da pripada. Dodik samo skuplja poene kao i ostali vladajući svojim huškačkim retorikama.
Žalosno?Gledam ga juče pored vučića u Mađarskoj?Kao štene samo sto ne plazi jezik, ma u oči mu gleda samo! Vidi kako kad mu skine brnjicu on laje samo? Brini se budalo mo svojoj zemlji, koliko god je negirao NE MOŽEŠ izbrisat trag gdje si rođen?Pomozi narodu koji ovde živi ,koji su stoljećima ovde i nebi da idu odavde?Đedovina im je ovde, ne mogu je PRENIJET NIGDJE !
Ja izjave, od našeg dode Bosanca...😂😂😂🤣🤣🤣🤣
kad će se neko rodit i pomest ovo smeće
Zabrani mu da dodje na tvoj koncert u sator na Manjacu🤣
sta sebi dozvoljava ovo govno od covjeka, napada predsjednika UN, pa to nije normalno. On bi pola svijeta zayvorio i pobio zbog svojih interesa.
Idi sad malo kod Vucka pa se zali
još majo nećeš ti moći dalje od laktaša seronjo
E moj mile samo laješ,a jos nisi ujo
Hajde da vidim taj raspad, evo prvi se vracam iz vana da branim sta je moje i mojih predaka, pa makar glavom platio.
Ti protiv predsjednika UN-a ,e moj jado jadni...
Kmeeeeeee
Pali traktor Mile probaj na crno otici i ti...
Sejdo sto bi rekli broji sitno :D
Da se kladino Mileeee da ces se prije ti raspasti ?!?