Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo iz njega nemoc govori, prno si u sisu krmak... 😂😂
Čuj oni će Srbiju obavijestiti,pa Srbija kaovrsni pregovarač igubila Kosovo i očekuješ da će vama nešto bolje završiti.E jesi našo crkvu gdje ćeš se moliti.
Halo ljudi.... izbori, izbori, izbori. Srbija nikada nije bila nebitnija. Iz Hrvatske ih je Plenkovic eliminisao. SDA treba nesto...da nas kao brani...SNDSu treba nesto, da se kao bore... Kosovo je nezavisno. RS se ne moze niti ukinuti niti se moze otcjepiti. Nebitni i jedni i drugi kao Fadilovi respiratori u borbi Korone. Nemaju rezultate. Ali moraju da ostanu na vlasti. Ako ne prodje ovo, organizovat ce on i referendum prije izbora.
Nikad im dosta sukoba, varvari pravi.
Dodiku treba zabraniti sudjelovanje u funkcijama na drzavnom nivou. Takodjer RS-u je potrebno smanjiti ovlasti a ako to ne ide ukinuti. Ukoliko se pitamo ili BH ili RS onda nema sumnje sta je prece a RS je anti drzavna, nedemokratska tvorevina u kojoj buja korupcija i koja unosi razdor u cijeloj drzavi. Nema potrebe da se to trpi.
Pa i ja sam nezadovoljan sa tobom Hajde da i tebe ukinemo
@fbUser1583437699 sa razlikom da Kosovo nije entitet, vec drzava.Sukobi sa Kosovom i Srbijom su razlozi dogovora.Srbija saBosnom nema nista sto bi ih dovelo da razgovaraju o necemu sto im ne moze pripasti.RS je dobila pokrajinu bez mogucnosti odvajanja.Dodo ce dok je ziv stalno jedno te isto pripovijedati.Ima mogucnosti da pokusa otcjepljenje.Zna on sta bi ga snaslo sa i najmanjim pokusajem.
Nismo još pokopali ni žrtve prošlog rata, a ovi bi nova stradanja.
Viđaj Mile Bosandzerosa i zastava😂😂😂🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ajmo se mi ko otcijepit,a ovi ko nece nam dat i tako psi laju karavani prolaze i tako 30 god i ako bogda i dogodine....
Imam neki osjecaj da ce biti golema cistka. Narodu je pun ..... vise i RS HB i Federacije i Fildzana. Ovo misle da mogu da nas 30 godina ponizavaju , da 30 godina kao bijeda cekamo donacije😡
Hajde Komsicu , Izetbegovicu , Dzafeeovicu hapsi , a ne nama suplju pred izbornu maglu prosipati.
Samo, nijesu računali sa brigadama ljutih keyboard warriorsa, spremnih da tipkaju oštre komentare 24/7.
srbija je samopotpisnik dejtzonskog sporazuma nije nikakav garan šta ce oni i hrvati garantovati ovo je direktno mjesanje srbije u unutarnju stvar bih
Sandzak i Autonomna oblast Vojvodina trebaju poslati papire u Sarajevo da se preispita njihov status u odnosu na Republiku Srpsku i Kosovo, jer ni ove oblasti nisu zadovoljne svojim statusom unutar R Srbije. Treba razmisliti o odvajanju tih oblasti u skladu sa interesom Kosova i RS-a pa da vidimo kome ce koji Pasaluk ostati.
@yeba.mene.drzava BiH je cjelovita, samo je drugi parampacadi.Mnoge zemlje u svijetu imaju pokrajine.Naprimjer Njemacka 16.Hrvatska takodje.Dodik se uznemirio.Jadan, svijet ga ne voli niti postuje.Kad pocnu zahtjevati svoj dio Srbije, ostade od njega, misleci da je to dovoljno.Nije!Srbija nije jedinakoja je potpisala.Dodik moze samo da prdi oko sebe,mozda mu i to nece biti dozvoljeno.
Dodice ako treba i ratovatbprotiv tebe i tvojih nije problem da te istjeramo vise.