Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz kabineta Predsjednika Republike Srpske receno je da ce tokom susreta biti razgovarano i o izmijestanju dzamija sa srpske zemlje u Federaciji, kao i o priznavanju turskog genocida nad Jermenima.
rabadzija dodo primi ili prdekana, jabuka, sljiva , kruska.
\"Nekontam\" Stvarno \"nekontam\" ove \"bosnjake\" Toliko radosti, ocekivanja od jednog ministva vanjskih poslova Jeli ovo ministar one iste Turske koja im je zastave oduzimala i u smece bacala Stvarno \"nekontam\"
Hoćel Beg konačiti na imanju u Laktašima, spremte nove tave i mahrame nekorištene, znate kakav je običaj.
kako su nekad ovi debeli dorati vla.ški rintali na poljima.
Sveti otac kaze da je ovo zajvera protiv Uzgrozbenih i da je samo moze sprijeciti Stozernik i Kardinal Uzgrozbeni!
doDick se usutio, protesti pocinju, para nema, dal nam je to novi ustav na pomolu, ustav R BIH...jedino pametno sto je zlatko rekao da ce doDicka srbi otjerati...
ja mislio da je Šef glavni, a kad ono prođe Bilt kroz BiH i zaobiđe ga. Odoše svi kod Dodika pa i Veliki Sultan prvo kod Dode pa će onda da dovede Lakija u red i to onako kako je Dodo dogovorio sa predstavnicima EU
Sad ih trema zdrmala u sumskoj sviju .....dolaze im preci u goste.....voljene osmanlije !!!! Dodo da si ruku poljubio babi ali se prvo moras sageti :))))
Ipak ja odoh kod Dode da docekamo Turke zajedno !!! Oni deru guzove najbolje !! Danas kad me Mile i Ahmet uhvateima da budem u sendvicu hura !! Odoh odmah mamu i sestru zvati,ima da bude globaona danas !!!
Dodo, dodo.......krv nije voda! Dolazi ti brat!
Necu moci da ispratim ovu posjetu posto moram u vizitu kod mame Zelenog zuba malo joj derati guzove.
Dodo kad ti babo dodje u goste znas da se moras sageti i ruku mu poljubit :)))))
REPUBLIKA SRPSKA svakim danom sve je snažnija,što dokazuje i dolazak na noge Predsjedniku REPUBLIKE SRPSKE turskog ministra.Sve više stranih diplomacija ide u Banja Luku u REPUBLIKU SRPSKU,što znaći da je poštuju.
Danas će Sultan kmetu održati lekciju!!