Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa probamo pogoditi šta će se danas desiti, odgodit će se :)
da nisu sda- ovci ubili cacu juku i cele...ne bi opet cetnix danas orgijali pred sudom...
hoce li mu doci pristase ? pita mi drug ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hej moj Mile na sta ti je zivot spao. Umjesto da se igras s unucima lijepo i uzivas u zivotu ti povlačiš po sudovima a život gotov prosao. Ostario si djed a zivot u gluposti potrosio
Čoban.
Jazavac pred sudom - epizoda 65.
Nemoj zaboravit povest one indijance svoje podrsku da ti daju ipak si ti njihov poglavica...
Jel to onaj sud mile sto ne priznajes pa opet im moras na noge doć???
Trebao bi Mile danas odnijeti cvijeće i položiti na Markale da ima obraza. Srbija je potrošila milione na vojnom poligonu u Nikincima da dokaže kako su Tuzlaci ubili eksplozivnim napravama svoju djecu i opet nisu uspjeli pa tim za odbranu Novaka Đukića izgubi, a on dobi 20 godina robije. Ali i dalje će guslati kako smo mi samo sebe ubijali.
O ovom koji razbija sve što je vezano za BiH pišete i kad treba da dođe na sud zbog krivičnog djela pa kad izađe iz suda sve i jedan novinar trči da mu on da neku izjavu time mu još više dižete ugled NA ŽALOST.Pitam dali ima nekadruga vijest ili je on vjećna tema ovim novinarima
cirkus....
ZATVORI GOVNO VISE STA CEKATE
Prpa Mile, prpa. Vidi da je udario glavom u zid i da ce se pridruziti Fodilu iza resetaka
Polako glumi silu ali Zavrsice i on kao Fadil i ostali uskoro i za Covica idu optuzbe zavrsicete svi u Vojkovicima aBda
Sudija da donese odluku o pritvoru, jer postoji opasnost od ponavljanja kaznenog djela i uticaja na svjedoke!!!
Umirit ovog čovjeka pod hitno
Hajde sudija, radi posao, dosta nas je ovaj sve zajebavao.
Zar nisi trubio svojim krezavim glasacima i uhljebima da taj sud ne priznajes, zasto dolazis kad si baja?
Ne kontam kakav psihološki profil ovog krimosa bira u vlast. Uzeo samo džeparca sebi iz entitetske kase 56 miliona što je blizu 5 miliona mjesečno u vrijeme kada mu starci Srbi u penziji moraju razvući 400-500 KM mjesečno što je nemoguće, a da se ne zoveš sirotinja.