Reakcija na zahtjev Izetbegovića
0
Dodik: Dan RS-a ne može niko da dira, ni Ustavni sud BiH
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska za RS iz Srbije ....trebali bi da se odvojite od njih jer oni traze sledece....U ime 16 miliona americkih i 4-5 miliona kanadskih mujaga trazimo da se zabrani Srbija i da se UN mirno razidje jer nas to bas vrijedja. Mi sjedimo kuci uvrijedjeni od jutra do sutra. Trazimo da se ukine istorija i da se vrijeme pocne racunati od 1993 kad smo se upisali u listu naroda. Zahtjevamo da nam se svi svakodnevno izvinjavaju u bilo kojoj prilici, u bilo koje vrijeme. Ako UN bas mora da se sastaje, onda neka se svi delegati izvinjavaju i neka samo to bude tema svih sjednica. Pjesme se sve zabranjuju, a narocito srpske. Posebno da se obrati paznja na zlocinacku grupu Kolibri i njihove pjesme "Razbole se lisica" i "Decu ne donose rode" . Neka ovaj zahtjev svi shvate ozbiljno jer u suprotnom stupamo u strajk i niko nece cistiti cenife po Sjevernoj Americi do daljnjeg.
dogovorili se na telefon kako da skrenu paznju sa vaznih pitanja poput krize u ekonomiji
tako je a vi crkni te od muke slavili smo i slavicemo
Срб-ИН:vidim da si ti skroz neobrazovan.pa u to vrijeme nije bilo nikoka sem bošnjaka u Bosni , tako da mi nije jasno šta pametuješ i izjavljuješ neke samo tebi poznate stupidarije.sad ti razmišljaj o korjenima i.d.i.o.t.e.
a znaš li ti laktašenko u šta se ne dira?????????????????????????
9. januara u rs ce biti zlatko lagumdzija i naravno čović i njegov hetro pratilac ljubić sve sama elita.
bosanac iz bihaća je jako pametan čovjek, pozdrav. to je zaista tačno, dodo je najjači adut bošnjaka
Jedan ko napada/brani, drugi ko brani/napada. A narod svom političaru govori "nek im je šukno", a ne vidi da ga taj isti političar opljačka i u grob otjera. Jedino jadna dijaspora crče od muke :)
ma pustite ih vidis da su sektasi oni mrze same sebe.....ZELJNI SU RATA ONI SU KRVCI ZA SVE RATOVE !!!
ajde da okrivimo vas Bosnjake za belu kugu I ZA VREDJANJE NA INTERNETU !!! Trazimo od ujedinjenih nacija da se Bosnjaci okrive kao narod za sve ratove vodjene na balkanu!!!TRAZIMO DA SE HIMNA B I H ZABRANI ,DA IM SE ISKLJUCI INTERNET DA SE ODSECU OD SVETA JER SU IM SVI DRUGI KRIVI!!
De malo pokusaj doci u 21 vijek i gledati u buducnost..., covjece stalno pravis sudare gledajuci u retrovizor (proslost)!
Samo da pojasnim otvorenu depopulaciju Srba: Svake godine se rodi 62.000 a umre 102.000 Srba dakle imamo u Srbiji minus 40.000 stanovnika.Prema sluzbenim podacima Zavoda za statistiku Srbije od 2002 do 2011 godine je nestalo 377.355 Srba u beloj kugi.U oba popisa stanivnistva nije izuzeta Nezavisna drzava Kosovo.Ako se uzme sadasnji trend 2011 i 2012 po minus 40.000 vec na pocetku decenije, plus prosjecnu starost od 41,3 godine te nisku stopu fertiliteta, mozemo reci da se Srbima sprema bioloski genocid i da ce ih 2021 biti oko 6,7 miliona a 2031 moguce i ispod 6 miliona. Jer sad na red dolazi u ovoj deceniji izumiranje baby boom generacije, godiste od 1945 do 1955 kada se najvise ljudi radjalo. U istom periodu generacije rodjene 90tih kad je vec bila prisutna otvorena bela kuga doci ce na red na radjanje cime ce jos veca demografska katastrofa biti.Sve u svemu Srbi nemaju buducnost i ostalo im je da pjene po portalima, bave se visokim natalitetom Bosnjaka i Albanaca koji ce ih zgaziti
SRPSKA IZNAD SVEGA
Ej provalite koliko imaju komplekse !!! od SRBA
@Ljiljan Пошто видим да си необразован, препоручио бих да посјетих вашу страницу и мало се опаметиш:http://www.camo.ch/povelja_kulina_bana.htm и да о Србима не причаш такве глупости јер вријеђаш своје корјене. Da to pomognem latinicom, gdje počinje:" U ime Oca i Sina i Svetoga duha" ... "Neka mi Bog pomogne i Sveto Jevanđelje. Ja Radoje banov pisar psa ovu knjigu banove povelje od rođenja Hristova hiljadu i sto i osamdeset i devet ljeta, mjeseca avgusta i dvadeset i deveti dan, od dana odrubljenja glave Jovana Krstitelja"
Gospodine Dodik muslije to znaju jako dobro ,sta im ostaje ...samo da kmece na ovom portalu i nista drugo , nemojmo se uzbudjivati zbog toga sto bespomocno pjene , valjda im je to terapija ,tako lijece frustracije !
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku Velike Srbije, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!