Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam cuo da...dusan majkic zeljko cvijanovic i ti...imate redovan sex po okolnim stalama...
Ako ti Sebiji dodjes na mejdan moj Dodiku kuku se tebi bolje ti je da nisi nikad politike okusio. Hihi
Sprema vaśim kravama koje nazivate źenama,Seka je Manekenka dama ba..
Iiihhhh ko kome,kurva o pośtenju😂
Cuj cuo.Dodike placa ljude i trosi bezvredno porez za placenike, koji prate sve izjave obavljene u javnosti.Zna se zasto on ima najveci budjet i toliko savjetnika oko sebe.Zna takodje da ima svoj tor, koji klimaju glavom i to ga zadovoljava, cini mu nadu da moze kako hoce. Nitko mu ne moze stati na glavu, a kamoli na rep.
Majko mila, ovo ko u neka stara vrmena...ono naklapanje seosko... Priča se, Čuo sam, Kaže komšinica... 😂😂😂
"navodeći da će raditi posao u interesu Republike Srpske i da mu neće moći nametnuti odgovornosti za BiH" Pa da li je ovaj covjek normalan???
Tvoja žena je jadnica majmune jedan. Njen život je grozan kad mora živiti s takvim kretenom.
mi smo u tolikom ku...cu da bi bilo zanimljivo vidjeti sastav predsjedništva BiH Sebija, Dodika, Čović..bilo bi zabavno to gledati što dalje odavde...
mediji nisu normalni, sano reklamiraju dodika.... bakir je za njega gigant moralni i ljudski.... a kao politicar tanak...
Hahhhahha Gusi se debeli,baljezga ko maksim po diviziji
Priprema Dodo teren ,sad ce cesce morati u Sarajevo,valja negdje muda prazniti.Ne znam sto se bune ove mosnje,pa ovo za vas moze biti samo plus.Ridji ocigledno nije potentan muskarac pa je ova njegova skroz podivljala,ako joj ga Dodili krljne da valja svima ce biti bolje.
sebiha i dodik u predsjednistvu, dva jahaca apokalipse. jos dva ce se lako naci.
Nece srbi glasati za tebe jer znaju da Bosna nece u EU dok god si ti na vlasti. Dosadilo im je biti gladni.
@shomy7 Jel vi u RS stvarno vjerujete u to? Lazi sebe koliko hoces, realnost je da bi mi davno bili u EU da Dodik nije kocio progress. Mogli smo uci zajedno sa Hrvatskom. Jedini razlog zasto nismo je Dodik.
Hoce Dodik da opali Sebiju 😂
E moj Dodo, ne znas kada treba stati! Citam danas: "Podsjetimo mediji u Njemačkoj nedavno su objavili da u njemačkom ministarstvu spoljnih poslova uveliko razmišljaju da se šefu RS i njegovim saradnicima zabrani ulazak u tu zemlju i zamrznu bankovni računi zbog veličanja osuđenika Ratka Mladića. Nemački mediji pisali su da bi ovakav potez administracije kancelarke Angele Merkel podrazumijevao zabranu ulaska u zemlje EU, ali i zamrzavanje bankovnih računa."
Ja isto mislim da je Sebija ta koja nosi hlace u njihovom braku. El Bake je prava ckapi.