Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kontrolišeš SUD evo možeš i CIK. JESU LI NAŠI ŠEHIDI ZA OVAKVE GINULI?????
ŠTA JE SA IKONOM ŠTO SI UKRAO BRUNDO IZ LAKTAŠA? DOKLE OVA PRAVDA U DRŽAVI IDE. FUJ!!!
Bravo Osmorka i vi ste Za.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Covjek samo sto ne izvadi cunu i ne pisa po svima. Tvornica problema u punom jeku. Sta kaze 8-ka, lahko cemo mi sa Dodikom. Hocete ako mu budete ispunjavali zelje.
Mile Ronhill nije odavno pričao o odcjepljenju i referndumima,a što li?
Svakako seronjo. No prvo ćeš ti, pa svi ostali biti smijenjeni. Znaš šta ti je rečeno. Prekini sa praznom vodenicom.
To Dodati najuri i Schitta kako si obećao i glasam za tebe do kraja života.
I treba da smijeni nesposobnu stoku, evo 45 dana nakon izbora jos uvijek se ne znaju konacni rezultati. Misle da je to normalno.
Pa vidi sto se ovaj kriminalac osilio! On bi jos i da unaprijed odredi odluke suda. Ima li zakona i pravde u ovoj drzavi ili samo misevi sjede u foteljama?
Džaba Bošnjaci dadoše život za Bosnu. Dobro je Dodik rekao da se muslimani neće ništa pitati. Osmorka-izdajnici
Da ja zaprijetim ,recimo rudonji,SIPA bi ujutro bila pred mojim vratima,a rudonja može prijetit,a šmit šuti
Popusices im racku,kaka demokratija malo Orban
Pitaju me djeca, hoćel biti Bosna za 10 godina?
Svaka čast..ne vadi krkane..bošnjo je to zaslužio
Ovaj vepar Laktaski saradjuje sa Osmorkom.Eto vam sad pa vidite koja su bagra
Ma zasto da ne, samo ti Mile. Jedino je bitno da se ne ide u koaliciju sa SDA, ostalo je manje bitno. Zasto bi ovakve zaobilazili.
Pa stvarno dokle više? Gdje mi živimo i ko sve obnaša vlast? Pa nije ti babovina ni Sud, ni CIK, niti bilo koja druga institucija! Nikšiću, Konakoviću, Bećireviću, na koncu i Izetbegoviću ima li iko muda odgovoriti adekvatno ovoj spodobi?
Nakon ove izjave Vec vidim novih 1000 bosanaca i hercegovaca u odlasku ka EU. Nego baja hos moc vratiti kredit. Tika taka..
Ovo im i treba. Umjesto da oni tebe eleminiraju zbog izborne kradje sad ces ti njih sa pozicije vlasti. Aferim kenjchino