Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu jaraniko da si izlio Savu u Semberiju kako bi poplava što manje dohvatila Šabac. U vremenu kad ti je zemlja pod vodom i u državi vanredno stanje ti ideš u diplomatske posjete u susjedne države, zašto jarane? Narod nije zaboravio, vi političari ste zaboravili. Ista su govna i na druge dvije strane, H i B komponente.
Nestali novci u akciji....
Ko se hrani mrznjim sad je go ko kahrina :)
Dzaba t Dodice sto imas vec odavno spreman "zakon o radu",bas bi lego' kredit MMF-a jer ko 'go rac'ku si se iz Moskve vratio,a i Cvijanovicku si poslo',7 dana oblijece oko Sarajeva,samo sto na dzumu ne ide,ali za kredit fali saglasnost i Novalica koji kao "menadjer iz realnog sektora" vec 45 dana ni sjednicu vlade ne zna da zakaze.Izdrzi MMF-e,please!
NEšto ja ne vjerujem niti jednom političaru po pitanju ulaganja, samo su par puta izjavili, računa i firmi koje su izvodile radove, ko je finansirao to nema nigdje. Pa ljudi koji su bez mnogo toga ostali po 200-400KM neki od njih su dobili lol. Pa za te pare ne možeš 50 kvalitetnih blokova kupiti.