Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dat će Nikšić sve, ne brini se. Za dvije godine će vidjeti sdp rezultate na općinskim izborima. Nit je Bakir moj lider, a još manje nije Nikšić sa 3000 glasova. Mene bi bilo stid ispred njega se predstavljat nekim liderom.
Ispade da se Vukan vise bori za BiH nego Mijatović i niksic Fuj
Kod nas u Bosni i Hercegovini je Sve naopako Pa i politika.Kad Su IZ sda dosli misli li smo eh EVO sad ce biti bolje Al jok Jos Gore a ono izdaja revizija, mozda ovi budu sad bolji.
U A. AMBASADI SLAVLJE - NJIHOV SCENARIO DA OBEZGLAVE BOŠNJAKE POTPUNO JE REALIZOVAN. KVISLINGŠKE 8-ORKE I 11-ORKE OBAVILE POSAO SAVRŠENO: HRVATIMA U F BIH I DODIKU NA NIVOU BIH OBEZBIJEDILI APSOLUTNU DOMINACIJU. PROCES PALESTINIZACIJE BOŠNJAKA JE SADA IREVIRZIBILAN.
Kako će uspjeti narod koji tek što se otarasio jednog Šćepe, natovari na sebe 8 novih Šćepa.
U A. AMBASADI SLAVLJE - NJIHOV SCENARIO DA OBEZGLAVE BOŠNJAKE POTPUNO JE REALIZOVAN. KVISLINGŠKE 8-ORKE I 11-ORKE OBAVILE POSAO SAVRŠENO: HRVATIMA U F BIH I DODIKU NA NIVOU BIH OBEZBIJEDILI APSOLUTNU DOMINACIJU. PROCES PALESTINIZACIJE BOŠNJAKA JE SADA IREVIRZIBILAN.
Pa dokle više mile gdje ti je kraj Dabogda umro manji nego što si se rodio
eto vam sdp i nip ja promjena haha al na gore
Djeco kidajte, ne zbog susjeda i komsija, mi stariji svako nećemo dugo a naši kvislinzi su davno obezbijedili ugodne drzave za svoje generacije sa velikim parama kada nas vise ne bude ovdje. Bosna je napokon pala
Cetiri delegata u naredne 4 godine su garancija da ti ja mogu jjebat mater svako jutro😅
Dodik slijep pored ociju, od interesa koliko će da uzme ne vidi sliku kod svojih oko sebe. Dodiku tebi se koferi već pakuju. Počeo sam to davno govoriti sve dolazi jedno po jedno. Željka će ga zamijeniti, ukidaju se kantoni, entiteti, bit će četiri ekonomske regije jednako zastupljenoscu kako ekonomijom tako i nacionalnoscu stanovnika. Za sve treba vremena dolazi jedno po jedno.
operi se...., smrdiš preko okeana.
Uglavnom neće niko na robiju
Krenula je izdaja drzave, zivi bili pa vidjeli…
Raspad protektorata sve više izvjestan, ako Bosna preživi sve ove kuhinje servirane od međunarodne zajednice i domaćih izdajnika, nema joj smrti do Sudnjeg dana....
pisaj po muslimanima dodice, zasluzili su. ionako znaju samo da arlaucu - i da prodaju rodjenu mater.
Sve je to već davno dogovoreno sa Nikšićom, u ovo si bio siguran pa se nikako po tom pitanju nisi ni oglašavao.