Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još pogotovo što joj iz Sarajeva dali pare :) Nije valjda da će se milokrad i glavni mu pittbull posvađati sada i to oko para :)
Stvarno šta je tu sporno!? Pa znamo kako je Mile krao u ratu, KAKO ONDA da njegovi partijski drugovi to ne rade u miru, i to SVE PO ZAKONU i propisima. :)))
BiH postoji mad treba uzet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije ni cudo sto nas nijedna zemlja neshvata ozbiljno, pazi politacara koje biramo...
Šta sve nama po sili zakona pripada ..... Po sili zakona bi trebalo provesti mnogo toga..a ne samo ove gadosti
Po sili zakona 90% politicara bi bilo iza resetaka, samo to se ne primjenjuje, a otpremnine se primjenjuju.
Jebes Majkićku šta je sa referendumom ?
Ova tzv. dama koju ni Tajson u ringu vidit volio ne bi, sklona je svakakvim lažima, podvalama, a sad se evo doznaje da takva " moralna vertikala " ni kriminalu odolit ne može ( jer kako nazvati ovaj njen postupak nego pljačkom, krađom ... ) Duduče, mijenjaj ovo, svakako ti se ne piše dobro, a ostaneš li okružen ovakvima - TEŠKO TEBI ... ! ! !
A mrakace, halal joj kurbla!
Dodik zvani Provjera.
6 zadnjih placa 28 milja marcona... bog te vidio.... i to jednokratne pomoci.. pa ova kucka ce imati penziju od 2 milje minimum... kako nas samo jeBu...
Jebla majku lopovsku ovo je pravo lice svih politicara danas
dodik, olicenje morala i postenja, ce to preispitat
Pametna i ja bih. Kad može peder Peđa Kojović dati 320 hiljada za stan a vi godinama pljuvati samo Baira i zlatne kašike....pametna, jebite mater svoju komunističku, eto vam srbi.
Sta ste se ono prekuce potukli u centrali,za koga si,jel Asima?
I opet glupi srbi ce nasjest na forum NEDAMO SRPSKU NIKOME i glasati za doticnu gospodju kad ste glupi ko k.... ;)
Mozes mislit kad cak Mile kaze da si pretjerao...
som
...somina
meth pazi da se ne povrijediš legendo, nježne su kod tebe te ručice... pa šta ima gušteru hercegovački, nije te bilo he-ha, kako je postiti
nije ni čudo koliko se svi u BiH bore da uđu u vlast kad skontaš šta sve dobijaju a ništa ne rade.........
NE BI SMIO SA NJOM ZANOĆITI
kakva je to plata za 6 mjeseci 28000 jel to u Bosni