Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabrani im da primaju plate iz naseg budzeta! Oduzmi im auta itd........
Imam osjecaj da su im ga stranci, posebno Amerikanci, namjerno zabili u pakas zbog njihove Pro-Ruske politike. Lagano ali sigurno, RS gubi sve vecu moci.
E da, nisam ni znala kad je dan RS-a, nisam ni slavila. Ali ove godine uzimam dan godisnjeg i na prozor kacim zastavu Republike Srpske. Ne moze se silom nista postici...kontra efekat se proizvodi. Mi dan Republike Srpske ne moramo slaviti institucionalno cime cemo formalno ispostovati odluku suda. Ali ko moze da mi naredi da ja u svom domu i u svom srcu slavim taj dan i da na prozor stavim zastavu Republike Srpske. Deveti januar ce postati dan otpora i istinskog slavlja.
Iskreno, ja sam legalista. Dok zivim u BiH postovat cu tu drzavu i njene institucije. Rederendum o Sudu BiH i Tuzilastvu smatram za lakrdiju i ne znam sta je svrha istog? Mi svi znamo kakav stav Srbi imaju o toj instituciji, ali sta ce rezultat referenduma promjeniti. Nista. Dugo sam mislila da svi trebamo spustiti lopticu i krenuti dalje. Nakon kratkog druzenja sa vama na ovom portalu, mislim da to nije moguce. Svrha ove drzave se iscrpljuje u ponizavanju i stalnom zlostavljanju Hrvata i Srba od strane Bosnjaka, sa ciljem da svi napuste teritoriju drzave. I kada bi svi otisli, oni bi poceli da se sire po Srbiji...to je takav narod.
Ma , odlazio predsednik Dodo nekad u Beeeograd , i davao podršku oko Kosova . Pa prestade. Vidi čovek da nema fajde. Sile su tako rešile , a Vučko samo kanališe neuke i priproste grmalje. E , tako če mu ga biti i u ovoj priči. Malo će Dodo da prducka ,malo da podriguje i da psuje i da radi sve ko pravi kočijaš sa dna kace , al đaba. Kasa je opuhana i iz nje nama više čime da se puca. A , uskoro mu sledi i suočavanje sa Bosičevim tužbama , pa ...bumo videli ....šta će bit.
E MOJI PRIJEDORCANI DA ZNATE STO NEZNATE ODMAH BI OVU DVOJICU SMAKLI SA SLIKE POGOTOVO OVOG BIVSEG DIREKTORA POSTE STO JE ZAPOSLJAVAO ZA PARE LJUDE PRIJE RATA A STA SAD RADI BOLJE DA NEZNATE
NECE DODO I KIRBA U EU TAMO IM SE NESVIDJA NECE MOCI RADITI OVO STO SAD RADE ZA SVIJU ISTI ZAKON KO PRED BOGOM SVI SMO SAMO LJUDI MRTVI A U EU POLITICAR I OBICNA FUKARA ISTI PRED SUDOM OBOJICA GOSPODIN ILI LOPOV
Kosovo republjik je Bosna! RS JE BOSNA SANDŽAK JE BOSNA HAHAHAHAHA KMEEEEEEEE KMEEEEEEEE
kako bakir spasava svog duduka sa ovim praznikom i nekavim datumima samo da dodik odvrati narod od pitanja oko novih kredita koje negdije podignu.samo tako se dobro saradjuje dok narod za taj praznik gladuje.dodik i bakir su legende politicari.
kmeeeeeeee kmeeeeeeee kmeeeeeeee hahaha
Ja niti znam koji je dan FBiH, niti me zanima. Nego, bojim se da ovo nije bio pametan potez. Pred BiH se nalaze veliki izazovi i usvajanje EU standarda u znacajnom broju zakona na nivou BiH koji bi na kraju imali ekonomskog efekta za gradjane BiH. RS je i do sada zatezala jer se zahtjeva prenos nadleznosti, ali se na kraju nalazio kompromis. Stalnim pritiscima na RS bojim se da ce ovaj entitet potpuno izaci iz vlasti na nivou BiH. Rezultat potpuna paraliza drzave. Sljedeci korak je rat zbog pokusaja otcjepljenja RS. Mislim da to nikome ne bi trebalo biti u interesu. Mislim da se trebamo okrenuti vaznijim projektima od ek.znacaja. Ovako je Bakir priredio predstavu za svoje, ali cini mi se da je to u ovom trenutku za RS previse. Atmosfera '91 godine...tonemo sve dublje. Bojim se da sve ovo na kraju nece na dobro izaci. Ko hoce da ratuje neka ratuje, ali ni od proslih uzasa se oporavili nismo. Pa ipak sa ovoliko mrznje koliko vidim ovde, cini se da zajednicki zivot nije i nece biti moguc.
da bude veca ironija bakirov babo je potpiso ovakav ustav. u cemu je sad problem. svaka njemacka pokrajina ima svoj dan. ovaj erdoan junior meni se cini dijera u mecku.
Ma neka rade sta hoce. Smjesno komentarisati. Neke stvari se ne mogu nametnuti i ko je slavio, slavit ce. Dakle osim zabavljanja neuke mase koja samo ovakve stvari kapira i prati, ne vidim rezultat. Ali dobroooo....Nisam ni mislila da cemo se baviti ekonomijom :)))
kme kme kme kmeeeeeee
ako se ustavni sud kači o neku stvar kako to kaže krkan iz Laktaša, po logici stvari on o tu stvar okači i svoju funkciju provincijskog predsjednika, jer se oba organa vlasti nalaze u zakonskom okviru države Bosne i Hercegovine. Toliko o njegovom razumijevanju situacije.
samo to i znas
Sta pjeni ovaj meded iz laktasa
Nema vise prostora za ho-ruk politiku ovog vola Sivonje.
puna podrska ustavnom sudu bih, sljedece na ustavnost ide naziv srpska koja svojim imenom diskriminise ostale narode :) ĐIKANI kmeeeeeee kmeeeeeeeeee heeelp putin heeeeeelp