Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi srbi iz pilicijskih agencija ga brane a on im ned agodinama da se poveca plata...ali dzaba srbin vise voli da cuje od njega nesto ruzno za bosnu i bosnjak enego vecu platu
To kralju
Mile pije samo nes Mile nema cojones
Koga zaboli qratz šta mrzitelj Bosne misli o napadima na istu???
Jedi govna barabo iz laktasa
..podrzavam dodika 100%...neka se isplacuju plate samo koliko ima para u budzetu...novi krediti ne dolaze u obzir...neka nam sda sad objasni u sta su potrosili 8 milijardi od akciza na gorivo....
Ipak je kraj Rudonji sve bliži, biće opet svi mrze Srbe😂😂😂😂
Doci ce Dodo dan kada ces staviti potpis za pristup u NATO.....to je jedino sigurno......
Niko jače i bolje neće naškoditi rs od ovoga lopova..treba ga pustiti ovako neka ide sto dalje a onda povratka nema
Pleme ti hebo sve po spisku pa koji debil mu daje platu a on sve najgore o ovoj zemlji. Ta bi se krmcina u normalnoj zemlji odmah kaznjavala.
Oj otcijepite se više, da vas ne gledamo i ne slušamo. Srbima u Bosni je zagospodarila grupa kriminalaca kojima ništa nije sveto.
Što se ti Mile lijepo ne odcijepiš ovako nema smisla..... Aaaa Nema se muda 😁😁😂😂
samo tako, siromasni entitet ce opet da glasa za tebe
Pa nasamario je bakira kad je on trebo kredit bakir je potpiso trebo je onda nek sve propane i ovako ne ide dalje
Realno gledajuci, SDP i NS su odustali od učešća u ovoj vlasti jer su neki drugi dozvolili SNSD-u da imaju vecinu ili sve od srbskih stolica u raznim domovima, komisijama. Mudro od Dodika. Umije šaha da igra. Interesantna partija koju Bake, sve su šanse, će da izgubi.
Mile jel Kolinda u pravu i za Oluju i Srebrenicu