Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miroslav Dodik kralj Bosne i glupih Bosanaca
divim se komentarima ali nemogo da svatim da ovoliko mamlaza koristi komp. Pored ovolike stoke u toru politicari su mam zlatni Samo nastavite produbljavati bosansku inteligenciju Babo mi je papak pa moram i ja biti
samo ne glasati za sda kao bosnjacku stranku
Pa ce nam gla.vo.nja seljoberski sutra opet ke.nja.ti kako jedni drugima ne trebamo birati predstavnike u vlasti ! Ovo ce ko bog biti neki sto mu glava ko i Vlajkiju viri iz Dodinog su.p.ka ! SIKTER .....ps genocidnu tvorevinu treba ukinuti pod hitno !
Taktika četonja i ujkonja je: 1. Nablatiti SDA da ih omrznu Bošnjaci. 2. Na ime te mržnje, preko "ostalih" ili ti (ne)muslimana uništiti Bošnjaštvo. 3. Podijeliti Bosnu između Srbije i Hrvatske, a Bošnjama obećati ravnopravnost koja će biti u roku od 6 mjeseci uništena. Kraaaaaaaaaj.
Upravu si i nije SDP ko SDA i nemoze biti ovi 20 godinu dodi lizu guzu, a ovi dvije, tako da....
Pa i srbi ministri mu lizu gu.zicu, na celu sa ovom novom mandatarkom, koju voda svuda sa sobom za rukicu, pa sto ne bi onda i neki ubogi bosnjo dobio malo ministarske platice, ionako nece nista raditi, jer ce mu glavni poso biti da bude bosnjo.
Dodo nađi neku budalu nek na određeno vrijeme pređe na islam pa nek se opet vrati, nema to veze.
Maida Ibrisagic-Hrstic nova ministrica!!
Ima KUsta on je naviko faflati vlasima, nagodan pravo.
Zlatko izrod daje guzze ako treba i za đabe sve šefu udovoljava i šta ne treba. Nije SDA obična rulja ko sdp da se spušta na taj nivo.
MAĐIONIČAR ZLAJA ĆE NEKOG BOŠNJAKA (MOŽDA I KUSTURICU) IZVADITI IZ TORBE I TO JE TO. STVARNO SE IGRAJU POKVARENE IGRE , NEBIH SE ČUDIO DA NEKO NE DOBIJE PO GUZICI ZA TAKO PONAŠANJE.
opet ce dodik naci nekog bosnjaka da mu lize guzicu i da glumi kako su svu ravnopravni i kako dodik nije srpski nacionalista i kako su svi ravnopravni.ta djubrad koja pristaju da rade za njega nenaju u sebi nista sto bi ih cinilo ljudima
ocu ja u vlast i tamo.ne pitam kolko kosta!ocu ocu ocu
Znaci jos jedan ministar iz mijesanog braka kao Bakir. Da nece gospodja Grahovac, od Andjelka zena?