Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik te fore prosipaj svome glasackom tijelu, normalnim i postenim gradjanima BiH ne mozes! Los ti je savjetnik!
Nedaj im Bakire pa nek sve stane..
Laze,samo Laze Uvijek su drugi protiv,krivi itd
Necete dobit vijece ministara pa neka ide sve u 3 lijepe. Cuj ti krmeta treba nam Vijece ministara kako bi se bavili NATO-om, a mi opet necemo u NATO. 😁 Krmak Covic ga podrzaje da mu se da vijece ministara a Dodik ne podrzava Covica za NATO. Pa ko je ovdje budala. Zar idiot Dodik stvarno misli da su Bosnjaci bas toliko plitki u glavi.
KOJE GLUPOSTI!!!! VIJECE POSTOJI A DODOK,BAKIR I COVIC SAMO PRAVI IGROKAZ KAO ONI SU ZASTITNICI SVOJIH NARODA! I TAKO 20+ GODINA! NAROD IH BIRA I TAVI MU I TREBAJU!
Njemu je samo do Sarajevo moj Dodo
Kretenu Bošnjaci moraju znati da se vama ni mrtvim ne treba vjerovati.
Koji Bosnjaci ?
E komsije pravoslavci Bosanci kad shvatite da niste srbi i kad se odreknete fasizma, priznate GENOCID i zajedno natjeramo srbiju da plati OSTETU za GENOCID... onda nam je buducnost perspektiivna. Kod Bosnjaka postoji ogromna zelja za osvetom treba to ovako pametno rijesiti.
Treba samo čekati da nestane novca u dodiklandu, pa kada bude trebala pomoć MMF - a, tada lagano reći da mi to nećemo. Sam bi on potpisivao put u NATO. Bakir ga sto puta mogao nategnuti.
bosanski srbi i hrvati trebaju ljubiti guzove medjunarodnoj zajednici u bih jer im je kao manjinskim narodima dala konstitutivnost, možda kad ode međunarodna zajednica iz bih nestane i konstitutivnosti, previše su se osilili dodik i njemu slicni
Jest smijesan ovaj lik! Sad ćeš ti jadan biti zarotiran, onda sjedi u Laktašima.
Hahahahahaha , gori mu pod nogama hehehehe
Boli nas racku, iz Bosne ne možeš, a do vijeka možeš pričati da je neće biti. Nećeš da funkcioniše, pa i onako sa svima vama ne funkcioniše. I šta sad. Idi u Bjekorusiju I kmeči, njihova se pika ili Orbanova. Koji idiot, pa da su svi na tvojoj strani kao što su protiv tebe, opet ne možeš iz Bosne i opet će je biti. Pravi srbin, voli Rahat patnju. Uživaj.
Mozete li vi, pohlepni i gramzivi stvorovi na vlasti, razumjeti da ljudima u ovoj drzavi treba posao da bi uopce mogli zivjeti? Koga je briga za vase koalicije, podjele i sl.?
On je naglasio da ambasadori zemalja Kvinte pokušavaju da determinišu odnose u BiH i vrate međunarodno prisustvo. ---- jok, Orban, Lukašenko i Putin će da odlučuju možda?
bosnjaci, bosnjaci, bosnjaci...sve su uvijek krivi bosnjaci, pa bolan dodiku...dokle vise? imas 20-30 godina na ovoj planeti, iskoristi to vrijeme da uradis nesto produktivno. Samo naka sabotaza i neko drugi kriv.