Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK SU OVI NA VLASTI NEĆEMO IMATI BUDUĆNOSTI I NE ZNAM ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA U ZAPADNOJ HERCEGOVINI ALI TA VEĆINA MORA PRESTATI GLASOVATI ZA HDZ,
DANKE DEUTSCHLAND: NJEMAČKA prva priznala HMV (Hrvatsko međužupanijsko vijeće) Petak, 25 Ožujak 2011 02:32 german-flag-640SARAJEVO - Veleposlanik Njemačke u BiH, Joachim Schmidt, izjavio je danas agenciji Srna da Hrvati u BiH imaju pravo formirati svoja vijeća i povezivati zajednice u kojima žive.
\"-Isto tako hocete da ugrabite prije nego Hrvatska ukine dvojna drzavljanstva. T.j. biraces izmedju hrvatskog i bosanskog pasosa (t.j. u kojoj ces drzavi glasati, neces moci u obje).\" Pročitaj Zakon o državljanstvu ;) Ne brini se ti oko toga jer ne brinem ni ja.
Ovako djeluje. http://www.youtube.com/watch?v=kbxF6RmsRzA
Znas li ti kako se na Bosnjackom kaže pencilin, Pukovnija Ante Bruno Bušić!!!
HZHB usred BiH je pokušao još Krivousti da formira, pa eno ga sada na smetljištu historije. A njegovi puleni: Praljak, Prlić and company su u Hagu na ljetovanju, hajde što pokušaše , a ne dobiše nego ni pouku ne izvukoše ... P.S. Kako se na jeziku HZHB kaže PENICILIN? Kaže se : 4 KORPUS ARMIJE RBIH !
usput umalo da zaboravi.....DANKE DEUTCHLAND.......
sto rechi osim....lagumdzija zloyoglu hvala ti....htjeli smo bih al dobismo ponosnu HERCEG-BOSNU....
A najgora stvar sto ste uradili, posvadjali ste narod. Sve ide protiv vas ustaskih nacionalista pa jos i to ste dodali (haj idemo na sve ili nista). Covic se kocka sa zivotima hrvatskih Bosanaca u BiH. Zbog cega? Zbog suplje price HDZ-a i neprihvatljive politike.
Tako da je vrijeme na nasoj strani. A vi glumite da ste majorizovani a mi imamo dokaze da to sigurno niste, samo nam je kufer pun.
-Isto tako hocete da ugrabite prije nego Hrvatska ukine dvojna drzavljanstva. T.j. biraces izmedju hrvatskog i bosanskog pasosa (t.j. u kojoj ces drzavi glasati, neces moci u obje). -A isto tako ako Hrvatska ode u EU, razmisli o predhodnom.
A ovo sto hocete da ugrabite \"svoj entitet\" prije toga od toga nema nista. Posto ste (HDZ) ga odbili u Dayton-u.
Svatices ti ustav kad ti EU sprovede reformu ustava, i napravi ga da odgovara standardu EU-a. Samo ti cekaj svog \"talijana\".
Ne želiš ti shvatiti Ustav ove države niti ovu državu. Sumnjam da si glup, samo imaš želju za majorizacijom, podcjenjivanjem,... Prouči malo termin konstitutivan ;) Kad osnujete svoj enitete onda ćeš moći provoditi te brojke tako kao što si rekao. Do tada je ili bi trebalo sve biti u BiH paritetno podjeljeno. ;)
Pitacemo onog \"talijana\" da nam izracuna. Posto vi kazete da je \"BOSNJACKA, SRPSKA I HRVATSKA\"
Ovo \"7:5\" je za rat. A gdje su Srbi i ostali u federaciji? \"jadni Hrvati\" FUJJJJJ VOGNA POHLEPNA.
75:25 a ne 7:5. A ti kukas jos kako su ti \"prava\" uskracena? Hocemo reviziju ministrstava po nacionalnoj osnovi u razmjeru na stanovnistvo. Tako da je demokratija kako je Bog reko.