Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da,a tvoje su izjave kao da ih je sam gandi pisao
@mosi Znači, postoji "genocid u pokušaju". Idi bre, begaj! Takvu pravnu kategoriju ne proučavaju ni na "univerzitetu" u Travniku ili Kiseljaku.
@FujitsuSiemens Niste imali kad, jer ste u etničkom smisli novorođenčad. Ali ste zato dali veliki obol za vrijeme NDH kada ste bili hrvatsko cvijeće i zaklete ustaše.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
200 hiljada hrvata i pitaj dragog Boga koliko muslimana je protjerano i pobijeno u RS a ovaj smrad 20 godina uspješno onemogućava povratak preživjelih i govori kao da je ovom izjavom Komarica zatvorio nekakva tobože vrata?! Koja vrata smradu genocidni, koja je*ena vrata? Ti si vrata minirao, blagoslovili su ti ta vrata JNA i popovi, Rusi ti sad štite ta vrata, a tvoji lokalni đilkosi zastrašuju ono malo jada što želi proći kroz ta vrata i umrijeti na svojoj djedovini.
ODVRATNI - zatvorio si i vrata i kapije i kapidžike Srbima iz RS odavno! Vrijeme ti je da nestaneš - svakako!
zavuči će tebi njega Komarica, budi bez brige. na krivoga si se uzjogunio...
Ne uklapa se duduku dogovor sa Covicem da se pitanje protjerivanja Hrvata ne spominje pa mu gospodin Komarica remiti plan.
Sto se ovi popovi i hodze qurce ..Nismo mi vjerska drzava..
Jesi seljacino dosadan
OLUJA 2 I DRINA GRANICA TO JE SPAS ZA HRVATE
Inače Komarica sere da su se ljudi htijeli vratiti, vratili bi se, a nema većeg lopova od njega vazda pred izbore kmeči ne bi li izmuzo kakve sadake od Hrvatske. Velika crkva se načinila u Banjaluci a mogao se taj novac dati za obnovu kuća Hrvata i poticanje povratka. To se kaže: baci pare nizvodu bogami nećeš ih naći uz vodu.
Dodo, Hrvate i Muslimane ste pobili, ali istinu o nastanku vaše tzv. r. srpske ne možete ubiti!
pošalji u zatvor ratne zločince iz 90-tih i onda prdi...a da ne pricam o lopovim..he..bo se s'materom traktoraškom
Kad ovce normalizuju svoje odnose sa coporom gladnih vukova, tada ce i Srbi sa ovima, da im ime ne spominjem. Kao i krvozedni vukovi i oni bi se radije nalokali srpske krvi i crkli naduti od nje nego prestali da kolju. Franjo Komarica, Alojzije Stepinac, Ante Pavelic, sve je to u pet deka. To je tako i drukcije ne moze biti. Nazalost.
ma more mars u vraziju mater kakvi su vam to tripovi covjece? boli nekoga neka stvar za vama ne umisljaj si gluposti i pokusaj malo da kontrolises komplekse.
@pro et contra Eh, kako bih ja volio da su to tripovi. Vise od tebe, vjeruj mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa prije bi se hrvati trebali buniti. dovođenjem banjalučkih i blajburških žrtava u istu ravan komarica indirektno etiketira bl. hrvate kao ustaše koje bježe od kazne za zločine.
ma ne ulazim u broj i strukturu žrtava, niti opravdavam egzekuciju. činjenica je ipak da je većina tu imala "soli na repu", inače ne bi imali potrebe da bježe.
Daleko ce RS dogurat na celu sa ovim mulcem ili tukcem, a i nije bitno kako ga opisat. Dovoljno je da Hrvatska samo obustavi gradnju mostova na Savi da taj dio ostane sadnica bez ikakvog roda.
Sta je, majmune, tesko ti pada istina?? Siris mrznju i netrpeljivost gdje god usta otvoris i gdje god ti se ukaze ta krmeca glava i onda mislis da imas pravo da nesto seres?
ko ce bolan sa tobom normalizirati odnose sta ti je?
Puče tikva Dodik-Čović!