Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvijek u svemu treba biti neutralan kao Svicarska
Neutralna je i Austrija isto…
Obzirom da je Rusija u UNu oborila rezolucijau o Srebrenici uloživši veto, i obzirom da podržava separatiste i kriminalce u BiH itekako treba dati do znanja na čijoj je strani većina naroda BiH. Iako se mogu složiti da je i NATO licemjeran govorivši kako s neće širiti pa lagano eto ih u Ukrajini, ruska politika u BH se pokazala neprijateljskom.
ko tebe šta pita???
Sankcije nego sta treba vas sve na goli otok svi ste ista bagra.
Ko je tebe sta pitao u pm
Dodik je hrvatski predstavnik, a gdje je srpski!? Srbi trebaju da izaberu svoga predstavnika da se moze sa srbima dogovarati a ne sa ovim vatikanskim jezuitom koji glumi srbina.
DoDick kao i ocekivano. S Rusijom .
oči ti došle na vrh glave.Mile,ko tebe pita jesi li ZA ili nisi.zadnja rupa na svirali.
Ako si protiv sankcija onda nisi neutralan
Pustio te putin niz vodu vec. Sta god da kazes nebitno je
Jos milanovic da se ocituje pa da duma vidi sta i kako dalje
Nesvrstan , a protiv sankcija, haha
Ti si lice sa crne liste , i pod sankcijama ...Tako da nije logičo da ti uopće budeš u prilici da "nešto odlučuješ.."...Ali ,to će se sigurno promjeniti sa novim sankcijama , koje iduuu... PS:...evre tražiš od Evrope , a ne prihvataš njene regule...Da pitaš Putina da ti "štogod" (evra) pošalje...? Aaaa..?
Ne možeš sebi sankcije spriječiti a ne rusiji. Budi budan ne sanjaj više.
Nema nista o koroni? Ko ce istrpiti ove dnevne doze dodicka?
Koji šok.
Sankcije Rusiji znače i sankcije ovom mrmotu.