Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pva zemlja je raj za ratne profitere uhljebe i one s kupljenim diplomama...
Psihijatri zašto šutite, sram Vas bilo!!
Dodik sad ovako sad onako. Odluči se više. Da li si za BiH ili ne?
S takvim kao sto si ti, u Bosni nema srece u prvom redu Srbima, a onda ni ostalim narodima. Svak onaj ko je pametan ce skloniti svoju djecu da ne ratuju za korumpirane idiote kao sto si ti.
nije komsic nato??????
dobro rece " ova DRZAVA" , dosad je govorio da nismo drzava, hala
Ma kakva kriza beda je u krizi ti nisi taj ti imaš dobre pare. Ne sikira se narod za tebe kao ni ti za njih!
@niki61 bakir ima vilu na poljinama.
https://www.youtube.com/watch?v=I0Bsg856Y04
Nego Mile ,dali si se ti prijavio za paradu ponosa ?
nadajmo se da ce medjunarodna zajednice ispraviti najvecu gresku na balkanu tj postojanje entiteta u Drzavi BiH. Prosli dogadjaji samo potvrdjuju ovu medjunarodno priznatu cinjenicu. Dakle na tome je potrebno raditi kako u buducnosti niko od politicara ne bi bio u stanju da koci razvoj Jedne i jedine i njen put kasigurnosnim strukturama. Oni koji zele secesiju rat ili ruse na balkanu ce ipak morati vjerovatno ici negdje drugo
Ne moramo mi ni ići u NATO...NATO je već tu...
Ako ovom bolesniku neko povjeruje u sve prethodno, znači da će uskoro rat.
Lijepo bi bilo da vi shvatite da trebate jednom zajedno da radite u interesu sva tri naroda a ne svaki za sebe .
Nema sta nato odblokirat, ti si blokiro
NEDAJ BOZE RATA, MAKS LUBURIC BI BIO MALA MACA ZA GOSPODINA RONHILA DOKAZANOG KATOLIKA U U NAJ GOREM OBLIKU. POGLEDAJ TE MU SMRTNU FACU. FUJ
STO SE TICE TRAKTORISTE KATOLIKA; ON NIJE U KRIZI, POSTO OSPORAVA VSTV BiH. POSLIJE TOLIKIH PLJACKI SUMSKOG GENOCIDNOG, TI SI KRALJ, ALI OSTAVI BOLAN BOSNU BOSANCIMA JER CES SVE IZGUBIT I U HAGU ZASJEST MJESTO LIVSANOM KASAPINU SA SVINJSKOM FACOM.