Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do-dick (engl.dick=čundara) - Do-dick=Do-čundara.......eto kakav je entitet Penisjednik im nemore bit ni čundara, već samo Do-čundara hahahahahaha
Ma usr.ase zeleni gdje stignu...
Četiri stranke koje čine parlamentarnu većinu u FBiH nisu juče postigli dogovor o modelu provođenja odluke "Sejdić i Finci", ali su ponovili privrženost principima dogovorenim u Briselu. Nisu postigli dogovor,ali mislim da ce se to rijesiti,samo da nema onih koji ce sve to opstruirati da bi punili djepove kako to rade 20 godina
"Možda ćemo se mi pridružiti tom zahtjevu za nepriznavanjem legitimiteta, to i govori da BiH i nema smisla, ali sada smo zamorče odnosa u Federaciji BiH (FBiH)", ocijenio je Dodik. Ako se ovo i desi, zahvalit cemo se sda-ovcima kojima ocigledno nije u interesu da se rijesi provodjenje odluke "Sejdic-Finci". Da li se na ovakav nacin stite interesi Bosnjaka?
valjda si toliko pismen da primjetis da na ovom sastanku nije bilo SDA-ovaca, ne petljaj se u nesto sto ne znas.
U Sarajevu je juče održan sastanak lidera četiri stranke koje čine parlamentarnu većinu u FBiH - dva HDZ-a, Saveza za bolju budućnost i SDP-a BiH, na kojem je bilo riječi o provođenju odluke "Sejdić i Finci" i funkcionisanju izvršne vlasti u FBiH. Ma rijesit ce se kad se pravi ljudi dogovaraju.