Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha dežurno krmeroktalo opet smara
@@la Previše mu mediji daju prostora za njegovu odavno pročitanu šuplju priču
@@la ...pusten si niz vodu, niko te vise ne ferma ni 2%
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ti ambasadori misle da si totalna budala.Uopste nemaš plana ni podrške da ista uradis nego samo lajes kao uobičajeno.Mile jadan si i nebitan.
Naravno da postoji Dan nezavisnosti BiH, to je 1. mart jer su Bosnjaci 29 februara i 1 marta 1992 izglasali nezavisnost, koju nam je cijeli svijet priznao. Priznale su nas sve zemlje ukljucujuci i Rusija. Ne vidim sta Dodik laprda. Zastava Republike Bosne i Hercegovine podignuta je u maju 1992 ispred zgrade Ujedinjenih naroda u New Yorku. To genocidna stoka ne moze shvatiti, tu istinu, cinjenicu, samo je bivsa Jugoslavija nikako bivsa BiH
@Kenboss66 Na osnovu cega pripadnik manjine odlucuje sta i kako ce biti u BiH i koja ce se pravila primjenjivati? 1. Marta 1993 je NATPOLOVICNA REFERENDUMSKA VECINA BIH GRADJANA ODLUCILA DA CE SUVERENA BOSNA IZACI IZ JUGOSLOVENDKE UNIJE i krme laktasko ima da to postujes, ima da vam to svima bude kuran i talmud i biblija ili bilo koja druga sveta knjiga. 65% gradjana BiH je natedilo da tako mora biti i to je veci postotak od bilo kojeg drugog u regiji.
Ovaj moli da ga neko skine sa vlasti, samo to niko ne vidi.....
opet brabonjci rade...peri se!
Stvarno bi on malo na sistematski trebao...Psihijatrijski.
mele, stavljaju ti nešta u drogu, mjenjaj dilera!
E moj Mile? Fata jednu a mi ćemo ostale. Dobro je što su montažne. Možete ih prenisit. Dokke?
To kraljuuuu ti si bog,allah ,Zeljka Cvijanovic ljepotice Volim te lutkoo. Kakvi divni ljudi, ma lijepi moji ma dajte covjeku sve kad je navro,nedaj boze skocit ce mu secer i masnoca.
Seljak sa dna kace. Dolazi mu ubrzo kraj BRISEL
Jadni Dodo sam protiv svih.Ponaša se ko razjareni bik.Gdje god krene udari glavom u zid.Polomio rogove i na kraju će leći i čekati sudbinu koju su mu stranci namijenili.
Ha, ha, ha , ambasadori su neupućeni ,a Mile će ih prosvijetliti. U zadnjih, jedno dva mjeseca, taj političar svojim izjavama nadmašuje sam sebe. Jedva čekam sljedeću njegovu umotvorinu, čak je postalo i zabavno ga slušati
Shvatite da je Republika Srpska nezavisna od BiH...
Sprda se i podjebaje ovaj cemrni narod i RS a i Federacije , boli ga tuki moze mu se narod ga je birao i sad pisa po narodu .
Brnjo lajavi hahaha može samo da laje iz Četniteta Republike Šumske
Ako ne postoji Dan nezavisnosti BiH, onda po tebi ne postoji ni drzava BiH, zasto sjedis u predsjednistvu i primas ASTRONOMSKU PLATU, sram neka te bude tvog licemjerstva i pokvarenluka1
Dajte mediji, nemojte makar sedmicu prenositi Dodik ovo ono, i gotovo
Znači nismo nezavisni, zanimljivo