Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZMAJU BOSANSKI :D
Treba glasat za Dodika, jer ne zaboravite da Srbi lazu dakle rekao je nece u Nato i EU a zaparavo hoce
@Tito43210 sta na to kaze ono poture komsic
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U naredne TRI godine nista od otcjepljenja?!!! Sirotinja na aparatima
@osmond sad ce nasi ovo popljuvat kao sve i nikad mi necemo rahatluka osjetit u Bosni
Vrati se švercanju cigara, tu si neprikosnoven
I drugi su to govorili, pa 20 godina se nista nedesava, a oni i dalje tu.
-Kako je krenulo ovaj bi krmak iz Laktasa mogao nesto i dobro da napravi.
krepaj za manje od godinu dana pizdati materna goveche
Mile smanji malo doživljaj. Nije nikako dobro za zdravlje u tvojim, kritičnim, godinama!
Vjerujemo. Pošten si uvjek bio. A hahaha....
Ako spasis BiH Prijesednice i vratis je da bude najbolja na Balkanu drzava ,Tito si,svi smo uz tebe :))) Ostvaris li napredak BiH ,glasamo da nam budes vjecni predsjednik BiH!!! :))))
U Belgiji žive flamanci i valonci. Jedni govore holandski, a drugi francuski jezik i imaju puno manje zajedničkih tačaka od ljudi iz naša dva entiteta. Opet žive u građanskoj državi i nikom ozbiljnom ne pada na pamet da to dovodi u pitanje. Sve naše podjele su vještačke napravljene s ciljom da se vladajuća elita obogati i održi na vlasti.
Bravo predsjednice BiH !! :D :D
Dobra izjava i da Bog da takav ostao čitav svoj mandat!!! Realna izjava...
Vala ako iko moze nesto uraditi u ovom trenutku to si ti .Vrijeme je da i mi vidimo malo zivota .(Zivio predsjednik nase drage BIH)
Stvar je karaktera hočeš li ići do kraja. Mnogo si toga obečao svome glasačkom narodu, glasali su za tebe, dali ti povjerenje, a ti ćeš na prvoj prepreci ( napravio si ih, sam ili sa Čovićem zajedno,) da zbrišeš i ostaviš svoje glasače na cijedilu??? Čudnovato, kako bi rekao narod.
Ja cega se lik dosjetio
Mi bi bili izuzetno sretni kada bi ti napustio drzavu uopšte
E, Mile uhvatio si se u kolo sa najpokvarenijim čovjekom u BiH - draganom. Naveo te je na mnoge zle puteve. BiH nije RS, pa kada ti se prohtije udariš rukom u sto i kakažeš _ Ovako će biti! SDA će ti se podati, a ona ima samo 20% kapaciteta u Bošnjaka - za 80% se ništa, niti je iko išta pita! Mijenjaj stranu, a ne posao!