Komentari (718)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
huuuuuj evo prepali smo se !
@MoralnoFIeksibiIan Koji referendum? Deveti januar? Zasto bi ga iko kaznio, kad se taj datum slavi 20 godina, glupo je bilo i raspisivati ga.
predsednik Mile je stvari doveo bas tamo gde treba.Tkzv ustavni sud je odlucio da je 9. Januar neustavan...po istom osnovu videcemo kako ce odluciti za 1.Mart i 25.Novembar.Bosnjacki sud je sad u procepu..sta god da urade nece da valja za bosnjake.Ili ce da im ukinu praznike ili ce car da bude go do kraja.U tom slucaju Mile raspisuje, sledi veoma brz razlaz a za njim idu Babo i Covke a ni Tuzla nije daleko.Baketove gluposti su dovele bosnje u ovu situaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dodik isto ko kad ti gost dodje u kucu pa ti pocne pravila pisati. Hoce da brise datum 25.11., koji je nastao prvim zasjedanjem ZAVNOBIH-a 1943.. Jadan ne bio ni u planu nisi tada bio!
Ma nek jedu govna više svi ovi nacionalisti i nacionalistički nastrojeni glasači te njihova uža i šira "famelija". Dosta je bilo evo 25 i kusur godina pravite od tzv. DEMOKRATIJE potpuno novi sistem koji se zove MODERNI FEUDALIZAM pod maskom DEMOKRATIJE. Nadam se da cemo se vise opametiti i staviti tačku na sistematsko unistavanje svega onog sto iole vrijedi i staviti debelu tačku na kriminalne radnje nekoliko "famelija" koje nam prave sranje evo 25 i kusur godina.
Konj opet okrece pricu radi oni 200000 EUR
Milokrade, ukinuo si ti sam sebe - nemožeš ti uBiH ništa više. Špirić ćr ti u zatvor zbog raznoraznog kriminala, pa i izdaje države, a ti se slikaj za tom govornicom dva puta dnevno. Bolje bi ti bilo da tražiš dobre advokate.
Haos je vec nastao kad lik sa crne liste( koji je beskrajno beskoristan i zao) se nalazi na toj funkciji i prima platu bolju od Merkelove a ne radi NISTA osim sto siri MRZNJU!!!!!
Haos je vec nastao kad lik sa crne liste( koji je beskrajno beskoristan i zao) se nalazi na toj funkciji i prima platu bolju od Merkelove a ne radi NISTA osim sto siri MRZNJU!!!!!
Pa dokle više srbi djece vam se nayebem...............SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@Kova Mi o ratu govorimo istinu.........zna se koji narod na Balkani živi u laži i od laži.............IZDRKANI SRBI.........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@Kova Ma šta reče................SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzalud se trudis Lemi, znas i sam da vise nista ne pomaze i da ces napokon zavrsiti u bajbokani. Iskreno, ne radujem se ali si sam pao, sam se ubio. Neka ti je Veliki Manitou na pomoci.
Mile kad ces snimiti kakav pornic sa tom plavusom iza tebe, da bar imamo kakve koristi od tebe...
Izgleda doslo vrijeme da se zakuha opet. Da narod ne razmislja kako kradu nego da razmislja o ratu.
Meni se cini da bi ovo moglo biti glavno pitanje njegove predizborne kampanje i da opet momacki nategne svoje protivnike u genocidki kao lani oko referenduma. Eventualno mozda sa ovim da skrene paznju sa ekonomske katastrofe u gwnocidki
Ko je ovaj glavonja?
Samo ti je jado jadni i prostalo da prijetis kojekakvim krizama i referendumima al dzaba iz prazne nepuca.
zar mi nismo u pravom politickom haosu zadnjih 20 godina? kako se ovo, sto trenutno imamo, zove: politicka idila? dodo puko si ko lajsna, i ocajno pokusavas da se stavis u zizu zbivanja a niko te vise ne hebe ni za sta, tvoji pogotovu...
mile je malo nervozan
Ma kakav haos od ovog haosa u kom zivimo ti mozes obecavati. Kakav rat, pa nema se sa cim ratovati vise, nema JNA da vam da oruzje, municiju i slicno. Rat je skup, nema se para, narod gladan a ko ce ratovati? Bolje sutite i uzivajte u zivota ako vam ga je ostalo.Pojede vas nacionalizam, jeste zadojeni srbstvom kao da se od ideala zivi. Smrt fasizmu, sloboda narodu.