Komentari (454)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti si ga, sine, popušio.
@goouser162707....Daj ovdje ime i prezime i jmbg. Ne moze ti policija al ti mogu hakeri. Daj podatke slobodno
Hahhahah.... Promjeni Mile Pemapas... Hahahahah.. Prikljucite ga na Resoirator... Hahhhahahahaha. Mile Calovinasu... Igras....se opssne igre...hahahahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Ako se ne poništi Inzkova odluka tvoji će koraci biti veoma sitni...ograničeni lancem na nogama.A bosanski Srbi će nastaviti da žive u svojoj otađbini sretni, prosperitetni i oslobođeni od tuđih grijeha , laži i ucjena.Svoji na svom sa komšijama i sunarodnjacima gradiće zajedničku budućnost i sreću.
Cuj i oni imaju dostojanstvo??? heeeej halooo dostojanstvoooo
Kako mali miš Dodik prijeti MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI - hahaha pa on stvarno nije normalan
”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„ – Ser Piter Justinov, glumac i ambasador UNESCO-a, ”The European„ 10. jun 1993.
Nema ti.druge Mile, otkopaj topove, pošalji tuđe sinove a ti proglasi kraljevinu. Nek.ginu ko im hebe matet. Važno je da Gorica ima 50 miliona a Igor 150 miliona, o tebi i ukradenim ikonama, pavlovic banci niko nek ne pita napadni Brčko protjeraj i pobij sve i vladaj sretno. Budi kralj Mile i napadni NATO jer te ratni zločinac sa pala odgajao
Šta ti pričaš Dodiče,cijeli svijet zna šta ste činili. Sa ovom svojom izjavom si u startu ti kriv što se god dogodi. Od hušaknja naroda ti nema svrhe,prije 30 godina ste nahuškali brata na brata. Svi znamo što je se desilo i cijeli svijet to zna.Ti ovom svojom izjavom, praviš greške od prije 30 godina, što znači da si ostao glup kao i prije 30 godina. Ako se ne možeš pomiriti s istinom,to je tvoj problem. Budite ponizni,to je jedino što možete.
cemu ovolika hampa kada je i sam doDICK priznao da je bio genocid ima na yt sve
Ne treba ga nimalo podcijenjivati sto prica,jer poznato je da je ranjena zvijer spremna na sve. Njemu bi najvise godili oruzani sukobi,jer sve je ispuco,to mu jedino moze produziti "politicki zivot"
Evo bas se tresemo od straha...nije ti ovo 92 majmune.
Gdje god žive srbi tu je nesreća velika za tu zemlju! Ne znaju kuda idu, šta hoće i koliko mogu ali ono lupa i na čitav narod navlači veliki zulum!
Mile iz prazne se ne puca
Vaši su anticivilizacijski koraci put u ambis. Samo je šteta što ste u našoj blizini.
Neka nepismeni kvazipolitičar poništi iste odluke o denocidu u Krivičnom zakonu Republike Srbije. Neka se informira. Inzko taj zakon nije doni nego njegov prijatelj radikal Vučić.
Odbrana vaseg dostojanstva bi glasila ovako: u ime moje i srpskog zivlja oprostite. Oprostite sto je pocinjen genocid u Srebrenici od pojedinaca osudjenih za ratni zlocin. Neka nam oproste majke enklave Srebrenice, i da se nikad nikom ne ponovi. I ljepo se distancirate od Mladica i ostalih
genocid se ne pravi od pojedinaca nego od strane dzrave ili paradrzave. To je općepoznato. Ne, rezimi prave genocid a pojedinačna ubistva prave pojedinci....
hajde narode, treba mi ziranata !
Ici cete pokunjeni i ponizeni kroz istoriju