Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze izbori su vlasnistvo naroda, pa sav narod u Bosni zeli fer i korektne izbore. Jedini ti to ne zelis i tvoj Covke.
Dodik se boji Schmidtovog nametanja, Schmidt se plaši Dodikove i Čovićeve reakcije, a Trojka strahuje od svih!
Ako nametne ,Dodik više neće moći krasti glasove, a za Covica neće moći glasovati mrtvaci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema šta nametati zakon o imovini to se podrazumijeva samo se kaže državna imovine da je entitetska rješavali bi pitanje entiteske imovine. Jedno jedino rješenje je da država da na korištenje entitetima na dugoročne periode npr 40god. Sve ostalo je rat Bogami pa zbog imovine državne smo i ratovali.
Smidtleru bi vjerovo da nema nista sa ovim dvojicomm.Da smjeni obadva u istom danu.Tek tada bi OHR povratio svoju svrsishodnost svoj kerenibilitet.Do tad..Bosanski narod zna da su ovo namjestene igre u Trouglu..Smdtler Covic Dodik.
sarajcot @ Od takvih i ne očekujemo da bi ratovali za BiH, vjerojatno bi ratovali za Hr i Srb
Šverceru, vidimo te poslije fer i nenamještenih izbora…
Ne bojis se ti za narod nego za svoju fotelju. Otezava se "brojacima glasova" da kradu pri brojanju u tvoju korist.
Dodik je kazao i da nigdje na svijetu nema zemlje u kojoj bi stranac ili neko strano tijelo regulisalo izborni proces. Tacno Dodo! Ali isto tako nema nigdje u svijetu da se pravi Drzava u Drzavi tj. da se entitet RS naziva Drzavom I da ratni kriminalci kao I Šverceri cigara vode glavnu rijec.
Dodik je kazao i da nigdje na svijetu nema zemlje u kojoj bi stranac ili neko strano tijelo regulisalo izborni proces. Tacno Dodo! Ali isto tako nema nigdje u svijetu da se pravi Drzava u Drzavi tj. da se entitet RS naziva Drzavom I da ratni kriminalci kao I Šverceri cigara vode glavnu rijec.
Pa dobro nek stavi u svoju kancelariju..moze i u dzamije al na biralista RSe nece!
kako mu je glupa prica.trenutno se radi o izbornom zakonu oko koga se ne mozete sloziti i red je da narod dobije fer i postene izbore.a nemoj narod plasiti drugi stvarim kako bi sacuvao svoju gu.zicu
Logicno, onda prihvati da zivis u "uslovima nametnutih sankcija".
SVE NELEGALNO DOLAZI OD DODIKA - narod podržava izmjene izbornog zakona kako bi se stalo u kraj prevarama. Prijetnje vode samo u jednom pravcu
Šmit je dodikova nocna mora
Dodik je zaboravio da je on samo Predsjednik mjesne zajednica Laktasi.
Dodik i covic se u ciklusima smjenjuju saljuci dogovorene poruke prema visokom celavom. Celo samo rezi ali hirurski precizno. Puno se nakupilo kancerogenog tkiva. Prvo izborni zakon prema presudama is strazbura a onda imovina bih kako je ustavni sud odredio. Ne obaziri se na kleptoklero nacibitange
Nametne ga onda i Gorici, kad je vec krenuo nametati, jel moze gicko?
Pa dodo ako je tako ajmo referendum na državnom nivou po pitanju izbora i imovine pa nek narod odluči. Ti nisi narod. Ti si samo istrošeni političar koji se boji zakona. Na tvom mjestu bi i ja strahovao.
Milorade fukaro, hajde nam za promjenu jednom nesto reci o standardu obicnih smrtnika, o skolstvu, infrastrukturi, zdravstvu, zaposljavanju i slicnim temama. Dosta vise ofucane price o stvarima koje samo tebe interesuju.
Drz ga Dodo 😂😂😂😂