Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa hajde bolan molim te, šta čekaš više. SAD odmah donesi odluku majmune
Hej Mile pa zar nije Šmit samo turista što ti je onda bitno šta on donosi
Ja jedva cekam, da potamanimo ove pravoslavne terorrissste!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Može. Proglasi samostalnost Dodiče, ako imaš mu*a, al pušku u ruke da uzmeš ako zapuca.
= poništavanje Daytona = automatsko vraćanje na ustav RBiH. Što se mene tiče, može i danas.
Tako je mile
Šta ti je bitno šta Šmit kaže,tjeraj po svome kad ga svakako ne priznaš...Molim te proglasi je više nezavisnom pa da konačno završimo sa vama.Traktori su spremni na svim tzv granicama
Haj bolan više. Samo te dreka stoji, djeluj.
Offff, hoćeš da rasprodaš državnu imovinu, narodnu, daš koncesiju strancima, jer nemaš u budžetu za plate i penzije pa ne znaš kud udaraš
podrzavamo te u tome više od tvojih srba
samo nas pališ i obečavaš :D
Pravoslavac bosanskog naroda opet prijeti, ne trebaš čekati odluku Šmita, hajde uradi šta si naumio
Prijeti ljudima i institucijama koje svakako neće braniti ovu zemlju. What's the point? Zna se ko će to zaustaviti i izbrisati apartheid.
Pa da proglasimo ustav RBiH i mirna Bosna.
Mozes ga proglasiti slobodno, proglasi i da je Dubrovnik dio BiH slobodno, a onda proglasi i da je Sardinija dio BiH slobodno.
Da ti jeb.... Od 10 koljena,na ovamo
Bujrum krmak, ona je podmazana insAllah i ceka da ti ucinis korak
Klasika
Molim Schmidta da to uradi,samo da vidim i to cudo Mileta.
Čekaj malo Milorade što tebe interesuju njegove odluke ako si već rekao da je on turista ? A što se tiče samostalnosti ne može se pobjeći od sebe , svoje zemlje, porjekla i naroda. Uzalud priča, zastave, imenovanje i laganje. Ne ide to tako.