Komentari (410)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je Kosovo, Srbija je nesto drugo, a Bosna i Hercegovina je tvoja zemlja konjino.
@nemetal upravo tako.Ali sta ocekivati od "stvorenja" koje negira genocid
Pa Kosovo je nezavisna i suverena republika.
jeblo ti komplet kosovo mamu pa ti napravilo copor brace i sestara krme jedno licemjerno
Hebeš "Životinjsku farmu", ovo je još originalnije.
Milorade, Mogao bi jednom poceti o radnim mjestima, zdravstvu, skolstvu, socijalnoj zastiti .....? Stoko kriminalna-nacionalisticka svih vjera i nacija, dosta vise tih ofucanih tema od kojih obican smrtnik ne moze da zivi! Samo vi na vlasti profitirate od toga!
joj kad se lojavi kozojebi upale,...neprocjenjivo!
Ako Dodik poštuje granice neka kaže da je neobrezani smrdljivi turčin.
Kupujem snajper P.S lov na vepra.
@BalijaNo1 kupi si lijek pa popij retardu....
Kosovo je BILO juzna srbijanska pokrajina do pokusaja ponavljanja GENOCIDA, koji je pocinjen u BiH. Jel' ovako dobro?
Kada je i kako Kosovo pripojeno Srbiji ?
Kosovo Autonomna Pokrajina prije rata, Bosna i Hercegovina Republika prije rata....Genocidna tvorevina? Nije postojala, kao sto nece uskoro ni postojati......
Ovaj primitivac Dodik koji sramoti BiH treba da zna da kad BiH udje u NATO za godinu dvije on odlazi sa politićke scene.
Vojvodina je juzna madjarska pokrajina, a Sandzak istocna bosanskokercegovacka. Jel’ posteno, Mile?
Kosovo je juzna srpska pokrajina. To je najlakse reci, ali nije Mile. Kosovo je drzava priznata od mnogih. Nemoj da se lazemo.
Ko je ovoga šta pit'o, ne treba se miješati odnose drugih država, šta on ima sa Srbijom i Kosovom?
Ako ti poštuješ ovu državu i njene zakine potpisati ćeš "MAP"
Mile granica u BiH nema ako ich zelis moras ratovati. Ne zaboravi da ako zapocnes sigurno neces ostati u Bosni. Sto se tice kosova Kosovo je medjunarodno priznata drzava i tu je takodje sve jasno. Mjenjanje granice ka kosovu bi takodje uzrokovalo rat tako da je pitanje da li bi srbija ostala u istom "izgledu". Ne cackaj mecku dodize kako ti mi Bosanci ne bi otkazali gostoprimstvo u Jednoj i Jedinoj Bosni i Hercegovini