Komentari (547)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto cekati 6 mjeseci? Proglasi odmah ako imas mu*a 🙂
Ono kad sudbinu i perspektivu sopstvenog, osiromasenog naroda, svedes na to da budes ruski pijun i sluzince.
Hahahahhah brat Allaha mi po koji put
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Šta bi s onom ukradenom ikonom?
proglasim ti mamu krme laktasko
Hapsi gövno
Ovim potezima ce i Vojvodina i Sandzak postati nezavisni. Bez zajednicke vojske BiH ovdje sljedi rat i to je ne izbjezno ali Mie izvoli pa da se ovo zavrsi za sva vremena.
Pališ ove budale što svaki dan jedu grah kod kuće, jer ni za šta drugo nemaju para. I ja jedem grah, ni za šta nemam para ni ja, al bi ubio prvog ko bi me pokušao da mobiliše. Ahiret bi mu bio pred mojim vratima, tako mi Allaha.
I viza za buducnost je imala manje repriza nego ovo smece.
NIsam u BiH, al zar ovo nije stara vijest jedno 10 godina?
dzaba palite raju, niko više pametan nije za rat, i jedan i drugi i teći bi izvukli svoje zicagu da zarati, a narod bi poturili da ginu, e pa khurac vam više........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma nisi dobar ti momake ajd u jagomir malo
Ok Dodo samo se pitam gdje ce stotine tvojih drzavnih sluzbenika zavrsiti kad ih povuces iz federacije. Na ciju ce se sisu prebaciti? Mada moram priznati i meni bi bilo draze da mi u drzavnim institucijama ne sjede genocidasi.
Nezavisnost RS-a če odmah priznati Abhazija i Južna Osetija
Tako je proglasi te nezavisnot, ko ce vas priznati, donja latvija ?
Proglasit ces ti kitu
Zar ga holestelor nije ubijo do sad gledam I ove budale koje nikad nisu bili u ratu a i ne znaju kako je isto tako tužno kolko je ljudi ne obrazovano I glupo ali i eto takve ovce im i trebaju I svaka pametna osoba zna da rat nije riješenje
Duduk od hemoroida misli da su mu m*da
Zar ovo nije napad na ustavni poredak. Ovo ga onaj madzar nafurao