|

FOTO
/
Dodijeljene nagrade za volonterski poduhvat 2010.

Dodijeljene nagrade za volonterski poduhvat 2010.
0
S
Sarajevo-x.com
13.2.2011. u 12:28
0
komentara
0

dijeljenja
NVO altruista "Svjetlo", organizovalo je svečanost u povodu dodjele nagrada "BH volonterski poduhvat 2010" za najbolje volonterske akcije u Bosni i Hercegovini, koje su se javile na otvoreni Javni poziv.

U Kongresnoj dvorani hotela Holiday Inn među prisutnima su bili predstavnici nominiranih volonterskih akcija iz Tuzle, Gračanice, Ljubinja, Nevesinja, Žepča, Busovače, Ilidže, Pala, Rudog, Sarajeva...

Na početku svečanosti, ugašena su svjetla a svi prisutni su, prije ulaka u dvoranu, dobili privjesak svjetiljke, koju su na ulasku upalili i tako na simboličan način upalili svjetlo, jer su svojim volonterskim radom unijeli "svjetla" i "obasjali mnoge duše".

U kategoriji pojedinaca nagrade su dobili Naida Kurdija (Ilidža), Mirjana Vujinović (Pale) i Milena Kujundzic (Rudo).

U kategoriji kolektiv prvu nagradu je dobio Krizni štab za pomoć Amili Džinović (Tuzla), zatim Kopači amateri (Perućac) i Akteri lokalne zajednice (Gornja Tuzla), saopćeno je iz NVO altruista "Svjetlo"


Ovaj projekat sufinansiralo je Ministarstvo civilnih poslova BiH, a podržali su ga predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo Mirjana Malić, Općina Novi Grad i hotel Holiday Inn, koji je obezbjedio gratis dvoranu za svečanost.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.