{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Dodijeljene nagrade za volonterski poduhvat 2010.

S
13.2.2011. u 12:28
0
0
Dodijeljene nagrade za volonterski poduhvat 2010.
0
NVO altruista "Svjetlo", organizovalo je svečanost u povodu dodjele nagrada "BH volonterski poduhvat 2010" za najbolje volonterske akcije u Bosni i Hercegovini, koje su se javile na otvoreni Javni poziv.

U Kongresnoj dvorani hotela Holiday Inn među prisutnima su bili predstavnici nominiranih volonterskih akcija iz Tuzle, Gračanice, Ljubinja, Nevesinja, Žepča, Busovače, Ilidže, Pala, Rudog, Sarajeva...

Na početku svečanosti, ugašena su svjetla a svi prisutni su, prije ulaka u dvoranu, dobili privjesak svjetiljke, koju su na ulasku upalili i tako na simboličan način upalili svjetlo, jer su svojim volonterskim radom unijeli "svjetla" i "obasjali mnoge duše".

U kategoriji pojedinaca nagrade su dobili Naida Kurdija (Ilidža), Mirjana Vujinović (Pale) i Milena Kujundzic (Rudo).

U kategoriji kolektiv prvu nagradu je dobio Krizni štab za pomoć Amili Džinović (Tuzla), zatim Kopači amateri (Perućac) i Akteri lokalne zajednice (Gornja Tuzla), saopćeno je iz NVO altruista "Svjetlo"


Ovaj projekat sufinansiralo je Ministarstvo civilnih poslova BiH, a podržali su ga predsjedavajuća Skupštine Kantona Sarajevo Mirjana Malić, Općina Novi Grad i hotel Holiday Inn, koji je obezbjedio gratis dvoranu za svečanost.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: