Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merhaba Mile. Tebi su te rijeci u krvi
Sultan reko Miletu : " Dodo dzaba crtas granice kad ce sve to biti Osmansko carstvo"
@BeogradskiPasaluk00 Da se pridruzim MERHABA MILE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naucio je dobro slovo H da izgovori. Mile Bosanski Zmaj !
pa sta ako ih je pozdrtavio sa merhaba? potrudio se da nauci turski pozdrav.
I Čukundeda mu je govorio Merhaba Asker
stvarno rade budalu od njega ;D. ne zovu ga u berlin pa mu namjeste posjetu turskoj ;D
ako doDick okrene plocu i pocne da radi kaopravi predsjednik i predstavnik svih BiH gradjana i za dobrobit BiH i naravno uz dobre rezultate ja cu prvi glasat za njega,a ne da kopa grob bosnjacima
pozdravi Mile na svom pravom jeziku,usput dodik je tursko prezime a ne neko hrvatsko kako mu prisivaju
bosnje ljubomorisu
Pitam se samo kako ce u narednih 6 mjeseci reci separatistima iz RSa BiH ulazi u NATO
Merhaba asker, prevedeno s turskog znaci: zdravo vojnice. S obzirom na to da nije tu bio jedan, vec vise vojnika trebao je reci merhaba askerler- zdravo vojnici. Nema pojma ni mile ni onaj ko mu je sapnuo da to kaze i ispadne kofol faca. Mogu mislit kako su mu se smijali poslije :D. A to sto je rekao merhaba-zdravo, nije nista posebno, kao sto rekose vec ovde nije nazvao selam a da jest, eh onda bi po ko zna koji put izaslo licemjerstvo i ulizivanje na vidjelo.
@demoN.kratija Pametnjakovicu moj, to znaci da i Erdogan ne zna turski? Trebao si obratiti paznju na 1:09 A na turskom jeziku na salutiranju uvijek se koristi rijec ''asker'' bez mnozine.
Za one koji ne znaju Merhaba je inace arapska a ne turska rijec dok se Turci i Arapi ne mogu trpjeti puno vise nego Srbi i Bosnjaci.
Ima li iko kome ne lizes dupe? Vucicu, Putinu, sad i Erdoganu.Kako vjetar puhne...
TEKBIIIR MILEE
oplakahahahaha!!!!
Citam komentare sto je raju lako zabaviti,cemu se vi cudite i likujete.Pa sa vama je vrlo lako manipulisati,nemate svoje probleme,imate dobar zivot.
Kako fino izgovori "h" 😂
Hahaha joj meni ga zao koliko mu je jadnicku neugodno :) moj Mile, treba dici glavu, malo diplomatije, nesto novo. Nije sve u tenderima