Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno, danas sta god se radi bez medijske pompe ne ide....zarvse islo u Tursku da ti slika bude na internetu. Ides zato sto ti je to posao, zato sto platu primas zbog toga....
E svasta,otisli raditi svoj posao,za sta su obuceni i placeni,i to dobro…e cuj docek!?
Nisu placeni, volontiraju
Šta sad trebamo i neku ulicu prozvati po njima? Bote mi godinama po rovovima pa od šake do lakta, kad eto ti novih heroja ma ebite se !
Treba ljude nagraditi, a ne samo dočekati, iskoristiti za neke licne promocije i slicno. Sve spasioce, koji su otisli srcem da nekome spase život, nagraditi finansijski sa par milja!!!
👍🏻🇧🇦
Ponos domovine,dolazim da vas docekam,ljudi dodjite
Otiđite malo i do Schmidta kad ste već vani,zasužio je..