Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej junaci branitelji iz svih krajeva,sarajevo neće zaboraviti nikada!
Pitaj sandžaklije jesu li zaboravili na njihovu pomoć i ulogu
SupersmartBaznijek Čuj uzpejca šehiTima.
Tog tužnog datuma sam i ja poginuo.
ako sad bude rat izgubit cemo... nazalost..
Oprase sa ovom dobrovoljackom
poglaj ulice allahami pa bolje da su nas unistili do temelja
Sigurno bi sada lakse izasli nakraj sa Agresorima , tad je bilo tesko napali nas i jedni i drugi agresori mi slabo naoruzani ali hrabrog srca odbranili se i imamo Drzavu Bosnu . Nismo se borili nizakakve politicke partije nego za sebe i porodice zato smo opstali . Jer nemamo drugu drzavu osim Bosne .
Da i ja kazem, hvala im koji su nas branili i odbranili. Ja se vozam u bmw (vozim polako) dolazim na odmor, trosim puno po Bosni a neki od boraca nemaju puno i jos mióraju gledati nepravdu. Samo da kazem da im se zahvaljujem, njihova djela su upisana, a zlocincima nema spasa, tako je moralo biti sve je to zapisano.
I opet će ovi FGR noga u Holandiju, a ovi koje danas pljuju i nazivaju ih pogrdnim imenima će se organizovati i stati pred neprijatelja. Ta neće Kojović i ostali braniti ovu državu.
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno" -Dobrica Ćosić, otac srpske nacije.
Nazalost Sarajevo je zaboravilo junake i branjitelje iz svih krajeva.Nemoj te se zalostiti niti ulaziti u diskusije kad vidite neke od komenatra koji dolaze sa Kradziceve strane.Ta strana je bila ustanju pucati u djecu na ocigled cijelog svijeta pucati na sahranu na dzenazu.Stotine klipova filmova texstova iz prve ruke na internetu svjedocanstva nas koji smo bili tu .
žalosno šta se desilo,ali rat je i mnoge stvari koje se tada čine nužnim i normalnim danas izgledaju sasvim drukčije,ali primjećujem toliko licemjerstva od jednih do konstantnog pumpanja broja stradalih od drugih,tako Srbi barataju po ustaljenoj priči o 10 puta većem broju stradalih,dok se Muslimani hvataju za legitimni vojni cilj,što im za razliku za Stari most u Mostaru,sada odgovara,licemjerje i mantra,..obmana,perfidnost do savršenstva,obostranu,..
Kakav si ti debil ali baš debil, porediti Stari most i kolonu vojske :)
Kukanjac je opisao šta se desilo, a srbi imaju potrebu da lažu do besvjesti kao i inače. Čitav period su uzimali poginule iz borbe za predsjedništvo dan ranije. Valjda po njima ne treba se pucati na specijalce koji pokušavaju zauzeti predsjedništvo druge države. Naravno opet su pretjerali u broju poginulih.
Jebote mi samo o ratu pricamo, Njemačka sa svima ratovala par godina kasnije opet uspostavila prijateljske odnose sa svima i sad najnaprednija zemlja a mi samo rat rat rat, političari bogatiji od Trumpa a narod najsiromasniji u Europi.
Cuj klixa razlicita tumacenja haha
Ma ja treba uzeti po klixu u obzir i srpske laži.
бранили се тако што сте напали санитетско возило...Прекршили договор и побили људе у колони, као и пар дана касније у Тузли...
18% jedna jedinaaaaaa ooooooo
Ali Srbi imaju svoju teoriju da je stradalo 100 000 vojnika u Dobrovoljačkoj.