Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odo vako u trenirci skoknut na let do rijada....a meraka......iz stana u rijad......a meraka..........odog guzi u rijad....a meraka......
Jel' ovo neka reklama za zaštitnu kremu
Ja sam zabrinut za naše političare.Da u svoj brzini u odlasku na odmor ne zaborave ponijeti zaštitu protiv sunca.Da nam ne izgore previše pa da nakon odmora moraju na bolovanja.
Nije "najduži dani" nego "najduži dan".
Jeste simbol svega toga ako živite u državi u kojoj se ne gleda nacija, porijeklo i vjera. Dok je god toga bit će tenzija i ratova. Od onih tihi ratova do onih najglasnijih pa čak i do onih najglasnijih o kojima se šuti. Zaboravite na pare i ulažite u sreću drugih ljudi i samim tim ćete stvoriti i sopstvenu. Niko se nije pokajao što je pomogao nekome da ga nahrani i obuče, nauči i obrazuje.
Zaboravite boje i nacije, vjere i tradicije, volite sve ljude pa čak i one najgore jer je to najbolji odbrambeni mehanizam protiv zla koje vam nameću iz dana u dan. Uživajte u najvećoj besplatnoj energiji koju nam daje sunce i iskoristite je što bolje možete.
A vi koji se držite vjere, shvatite da vam Bog neće zamjeriti što ste bili dobri prema drugima i što ste pomagali i širili sreću.
Danas nastupa,a meni ga vec preko glave.Da se moze kako do mora pa i nekako,ovako jedva cekam zimske pahulje :D
More egzoticne destinacije .. 🛫🛫⛵🚢🛳️🏖️⛱️⛱️🌄⛲👙☀️☀️🏊🤽🚣🏄🔥💖🇯🇲🇰🇾🇧🇷✔️🛬
simbol odmora i bezbriznost...........nas ste nasli da handrite !!!!
Ljeto = Svitava = Neum