Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
D I N O D A J V O D E , U S R A H S E
Cuj vode, valjda nafte.
"Poštovani putnici, uskoro ćemo sleteti na Međunarodni Aerodrom Sarajevo. Molimo vas da u avionu obavite sve fiziološke potrebe, jer na aerodromu nema vode. Takođe vas podsećamo da je nivo smoga i dima u Sarajevu na tipično visokom nivou, pa vas molimo da obratite pažnju da u uslovima slabe vidljivosti ne zalutate na neko minsko polje. Hvala vam što ste leteli sa aviokompanijom Air Fadil. Bujrum."
E to samo ima kod vas na međunarodni aerodrom, đe se pola putnika prije polijetanja a i na slijetanju usere od straha!? Puf smrdite do Buloga!
Nista novo...
Nista novo...
Ma ova kasaba je logor, ova drzava je logor. Ovo pleme koje jase krv neka pije najmilijeg iz case. Proklet neka bude dan i noc, onome ko misli da mu je u rukama moc, da muci i tlaci sugradjana svog. Amin
Možete vi to i od 20h u subotu pa do 9h u nedjelju završiti...narodu bi lakše bilo,sta mislite...
Šta je danas sa vodom.
Oglas: Polivam vodom iz ručnog kanistera posle velike i male nužde. Povoljno i diskretno. Iskustvo. U martu važi akcija: jedna gratis mala nužda uz svaku veliku.
A kad vodovod misli bazdariti brojila ??ne da bazdari sam vec od nezavisne kompanije pa da vidimo onda racune za vodu, ovako ispada da kroz moju vodovodnu cijev za mjesec protece kapacitet miljacke!
@lale gator Koliko smrdiš, kapiram da Miljacka stvarno teče kroz tvoju vodovodnu cev.
a kroz tvoju seku prolazi moja cijev i stalno prska!:))))
Rade...kao popravljaju daBogda više sve popravili!
kasaba
"Kapetane, ostali smo bez jednog motora, a drugi motor funkcioniše sa 25% kapaciteta! Šta naređujete da uradimo???" "Koji nam je najbliži aerodrom?" "Sarajevo!" "Odlično. Idemo u Beograd."
Me razumem ovu informaciju. Kako aerodrom može da radi bez vode? Kako će, s'oproštenjem, putnici da piške i operu ruke? Jel treba svako ko se uputio na aerodrom da ponese neki bidon ili kanisterčić, pa da nišani ili koji je plan?
Za Avaz je N1 televizija lokalna medija :) A Avaz je regionalna sila :) https://www.faktor.ba/vijest/bakir-u-izolaciji-ili-ta-u-praksi-znai-izreka-lae-ko-avaz-287135
Mater vam yebemo