Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ih samo nije stid?! Zar se staze pune kamenja, blata i trave nazivaju \"dobrim uslovima za skijaše?\" Jedino \"dobro\" što je prošlog vikenda bilo na sve tri navedene planine su vremenski uslovi, dakle sunce i NIŠTA drugo. A ovaj vikend je i taj jedini dobri uslov-sunce- izostao. Dakle, sve same laži - bljak, naša posla!!!!!!!
Bolja Jahorina od Bjelasnice 1 000 puta ! Al` gdje da idem, imam 20 kf, ne mogu ni u avliju izaci na svjez zrak, i to bi me skupo izaslo. A na Bjelasnici dnevna ski-karta 30-40 Km, pa nije Aspen djetetam` !! :)
OVA MUAMERA ŠEHIČ PORTPAROL ZOI 84 VEZE NEMA KO JE SAMO ZAPOSLI TITO DRAGI SVE PREKO AMIDZA I ŠILJTETA UŽAS
Vise se ne moze dzaba ni disati. Na Velikom polju investirali cijelih 20KM u tablu: parking sa naplatom, stavili pored ceste.... Ah da, kupili su parking momku prsluk i platili dnevnicu. Investiralo se nije da nije. :) Uzivajte dragi moji Bosanci i Hercegovci.
aha bas dobri prvo zemlja po stazi,pa malo lokvi i bljuzga i onda kad te opale po dzepu cjenama ko daa si u lilehameru na kraju te cekaju dvojica drotova koji hoce ici na meso pa su nasli kod marsala neki znak zabrane koji niko ne vidi i pisu raji kazne za tih 15m. e stvarno svaka im cast,samo jos oni ljudima fale,nakon sto ih oni hostapleri ogule
slika od prije 5g :) snijega nema ni snjeska da napravis. staza trava , kamen i led, tu i tamo mozes nesto odskijati. olimpijski centri postali ko dalmatinci. samo pare posaljite nemojte ni dolaziti :)
Cuj dobri uslovi 20 cm snijeg
Do kad ce ZOI 84 ljude praviti budalom? O kakvim uslovima oni govore? Pa i na Kotlovima kamenje.
kakvi ba dobri uslovi za skijaše, kako vas nije sramota ovakve gluposti pisati?
Pa kako vas stid nije?? Na stazama nemoguće skijati, ni 2 metra se ne može preći što se ne zakači kamen ili uvali u blato... Kakvi dobri uslovi?? Kakvih 40 centimetara?? Kome vi oči mažete... Da ne pominjem nepostojanje parkinga i visoke cijene, to je posebna priča... Ovo samo kod nas ima...
O čemu vi pričate?!? Kakvi uslovi za skijanje, snijega nema ni na mapi... Malo se kontrolišite!!!
Može li mi neko reći koliko košta iznajmljivanje opreme? I naravno ta ski karta... Hvala! :)
Ovo je samo reklama, koju je Sarajevox dogovorio sa onim gore sa Bjelasnice, da privuku raju, jer ionako niko ne ide \"skijati\", jer su staze grozne. Izgrebes skije samo jednim spustom (i to na onim djecijim) hahaha
20 i 40 cm visina snijega,a naslov dobri uslovi za skijase,pa ovaj ko je ovo pisao je ili lud,ili pjan,ili napusen ili nikad nije vidjeo skija u zivotu,a kamoli stao na njih,ne mogu da vjerujem kakve nebuloze pisete!!!! P.S.Mozda ce za ovaj clanak novinar dobiti guzovace grah kod \"malca\" u benetonu:))
nemojte tako, nigdje ne kažu dobri uslovi za skijanje nego za udahnut svjež zrak :))) znači na planinu i svi zajedno uzdisat uz komentare \"e kako je nekad bilo lijepo\" :)))
Skijanje je uvijek bio gospodski sport, kao i vecina individualnih sportova. Nije za sirotinju, vec za one koji imaju para. Drz\'te se vi fudbala i pive.
Mišljenje je kao dupe,svako ga ima!