Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=IbAaxBp0N5E treba otic
uslovi su presmjesni odnosno K.A.R.I.N.A a cijene ko u austriji ko da je sent moric a na stazi stijene ko meteori valja da se pitari podmire gdje ce ulagati sacekaj malo dok se obezbjede svi
Bjelašnica foto arhiv 1988 ????????
hahah mogu mislit kako su dobri uslovi na bjelasnici, pisam se na tu olimpijsku planinu..
A fotka iz arhive... Pa kad vec piskarate nesto i hvalite taj ZOI, mogli ste vala i kakvu aktuelnu sliku postaviti, da nas uvjerite..
nisu vise ljepotice... sad su babuskare
sta ima \"olimpijskim ljepoticama\" hahahahaha pa dok vise te jednom naucene fraze koje se ponavljaju bez ikakvog smisla, pa ko god je bio gore u zadnjih 10 godina vidi sta ste uradili od ljepotica, fuj
upravu si nije ona sposobna za takav posao noj vise lezi spikerski posao.Ja bih joj dao svoj \"mikrofon\"
kako ZOI 84 ima glupu potparolku sasvim je ocekivano da nas bombarduju ovakvim informacijama
cuj \"stedi se snijeg\" ! diletanti nesposobni, sta nam napraviste od Ski centra, jel vas stid rezultata vaseg rada? Pitajte starije kakav je to centar nekad bio. Odite svi skupa sa direktorom jednom negdje na skijanje da vidite kako se radi u pravom ski centru. Ne morate ici daleko, vec su vas i u BiH pretekli.
To ste rekli i prosli put, a gore 5cm snijega....