Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo pojiš, Milorade, sine, s Jahorine sa livade rosne, samo nemoj zaboravljat, sine, Srpska ti je ipak dio Bosne.
\"haha 24.05.2009. u 03:55 cuj smrdska polako izumire, a nije nikada bila jaca nego do sad!!! ne nisam srbin niti hrvat. \" Ma ti si genoc*dno govno! hehehe Majku ti genoci*nu!!
cuj smrdska polako izumire, a nije nikada bila jaca nego do sad!!! ne nisam srbin niti hrvat.
Molim redakciju da skloni sliku ovog \"lepotana\"...nemam volju da jedem..bljuva mi se! Pozdrav:-)
@eminem Slazem se s tobom;-)
nosite ovu sliku, ....joj bruke...NEZNAM STO MU PRAVITE REKLAMU NA SARAJEVO-X.COM
ja bih radije vidio jednog cedomira jovanovica kao premijera republike srpske. to bi u ovom trenutku trebalo Bosni i Hercegovini. dvojac Jovanovic/Tihic bi nas izveli iz ovog mracnog doba. mi smo zabetonirani u srednjem vijeku. tuzan sam
gdje tu? Nema vas nidje niti vas je ikada bilo a sada glumite \"patriotizam i herojstvo\". Uhvatili se racunara pa vodite \"rat\" a inace ste vrlo dragi davaoci tudje krvi. Bosna i Hercegovina je sita takvih \"patriota\" sa sve tri strane.
@... Pa sta??? Ipak da znate, ako zatreba, tu smo da ocistimo Bosnu od geno*ida!
ovaj gonga se mozda javlja i iz Tonga. Inace na ovome portalu ima najvise \"branitelja\" iz dijaspore. Otisli ljudi i sada su puni patriotizma koji ne pije vode.
Nadam se Crnogorci nece nagovoriti one iz RS da priznaju Kosovo, kao sto su to oni junacki uradili. Mozda im zato i trebaju ti specijalni odnosi..specijalni ODNOSI
Smrdska polako izumire, kao Jadovan, kratko, lukici i ovaj jado uskoro u prdekanu i tamo ce da ponese stecenu imovinu.
Milorad D. Djaba si ovo mali piso´....pisam ti se na TO!:-)))
Kad pogledam s Jahorine bijele, Romanija nadohvat mi ruke. Semberiju zagrlila Drina, pukla polja sve do Banjaluke. Kud god idem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA.
ovaj misli da je genocidna tvorevina jedna drzava,debeli krmak lojav ko svinjska smrdljiva slanina! BOSNA4EVER!