Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek bez imalo referenci, znanja, politickog predznanja nas predstavlja i zastupa. pa bojim se da s njim i slicnim nikad vize nece biti ukinute. dupelizac za sve rezime, ljigavi kako neko rece, odvratni cuvar iskljucivo vlastitog interesa
ovi nasi mali ruzni politicari lijece komplekse tako sto se dokopaju neke funkcije i onda nas karaju za sve ono sto su ih u skoli zezala djeca, otimali im klikere. Mamu im bolesnu igraju se s nama drze nas u toru, dok oni ladno setaju diljem zemaljske kugle, obilaze fashion week-ove. ccccc...
@e moj Osmo... 100% si u pravu! Gledam ovo frika evo vec 15 god i nikad nista. Svima se samo uvlaci u s.u.p.a.k zato ga stalno i biraju, jer nikom nesmeta. Nema u njemu metar i po!
Ovaj covijek je najljigaviji takozvani politicar u BiH!! Tolike godine je na raznim funkcijama a nikad, ama bas nikad, nije nista postigao. Samo se zna upeti i krvatu zavezat....a i glavi suplje!
dojadilo vise ovo o vizama nece nam ih nikada ukinuti !!!
Pa nije ni cudo, kada pored toliko mladih i reprezentativnih ljudi ovu nakaradu od BiH u EU predstavlja ovaj brkati metuzalem, koji izgleda kao politicar i 19 vijeka jbt. Zasto se uopste cuditi...razidjimo se prijateljski, da se ne sramotimo vise, jer da imamo imalo obraza, trebalo bi da se stidimo, svi djuture!!!
ma nista od ovog...kao sto su nam davno rekli, pocetkom 92e...DONT DREAM DREAMS...
Koji ce mi racku viza kad ne mogu ni do Banja Luke dobacit s ovo malo crkavice sto mi ostane...
gdje mi udjemo tu trava ne raste
Zar nije ocigledno sta EU ceka? Ceka zrelost BH drustva i pobjedu nad nacionalizmom (citaj: SDA, SBiH, SNSD, HDZ, HDZ1990, i ostala mafija) na izborima u nedjelju.
turadijo opasajte se eksplozivom pa u evropu u borbu za jednakost u hriscanskim zemljama...booooooom ... jadni evropljani kada vide koga su pustili, Srbi i Hrvati sitni lopovi a bal.iyanderi teroristi...e hocemo ukidanje bezviznog rezima
ako nam ukinu vize ja cu se zvati papan a ne pipo ,,a .ha sve se bojim