Mladen Bosić
0

"Doboj na posebnom mjestu za SDS"

SRNA
Mladen Bosić
Mladen Bosić
Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mladen Bosić rekao je danas da je Doboj uvijek zauzimao posebno mjesto u ovoj stranci.

"Svjesni smo da je SDS u Doboju doživio najteži udar ubistvom Branislava Garića i da su poslije toga razne političke stranke i struje pokušale da na račun toga dođu do glasača", rekao je Bosić u mjestu Boljanić kod Doboja, gdje je održana predizborna tribina SDS-a.

Kandidat SDS za Narodnu skupštinu Republike Srpske za regiju Doboj Boris Jerinić-Pop najavio je da će Bosić i kandidat Koalicije "Zajedno za Srpsku" za predsjednika RS Ognjen Tadić poslije predizbornog skupa u Boljaniću posjetiti i Sportsko-rekreativni centar "Preslica", gdje je upriličena roštiljada i druženje mladih SDS-a sa područja opštine.

"I pored lošeg vremena na Preslicu je došlo oko 1.500 naših omladinaca koji se već sada uz trubače iz Guče vesele pobjedi SDS-a u Doboju", rekao je Jerinić.

Predizbornom skupu SDS-a u Boljaniću, osim Bosića i Tadića, prisustvovali si i nosilac liste za parlament RS Mladen Kršić iz Izborne jedinice tri, kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH Mirko Okolić i načelnik opštine Doboj Obren Petrović.